Az Amadeus gyorsítja fel a Sixt reptéri transzfereit

Forrás: turizmus.com

 2018. december 13. 10:04

A Sixt prémium szolgáltatása, a Sixt mydriver még 2013-ban indult el, de most már az Amadeus Transferen keresztül foglalható.

Ez azt jelenti, hogy az utazási irodák számára tervezhetővé válnak a helyi és a nemzetközi utazások. A foglalással egyidejűleg az utas neve megjelenik a rendszerben, amivel az ügynökségek hozzáférnek a vezető német autókölcsönző professzionális sofőrjeinek szolgáltatásaihoz a világ 250 országában azonos áron.

Az utasok közvetlenül a repülőterek kijáratainál kaphatják el a belvárosba vivő transzferüket, és járattörlések vagy korábbi érkezések esetén a sofőrök azonnal értesülnek az időpont módosulásáról. A Sixt mydriver ügyfelei economy, standard és first class járművek közül választhatnak, vagy akár az üzleti célú modellek közül. A foglalást le is lehet mondani az utazás megkezdése előtt egy óráig, anélkül, hogy ez pénzbe kerülne.

A Sixt Mydriver szolgáltatásai az Amadeus utazási irodai szoftveréből, a Connect-ből is foglalhatóak.

Fotó: Amadeus

Az utazási irodák egy könnyen használható kereső programban tudják lefoglalni és kifizetni a transzfert, amelyet egy Google térképen meg is jelenítenek. Ezzel időt spórolnak meg az ügynökségek, az utasoknak pedig kényelmesebb és rugalmasabb lesz a szolgáltatás.

Kapcsolódó cikkek