Az Amadeus rendszerét használja az S7 légitársaság

Forrás: turizmus.com

 2018. július 17. 09:00

Oroszország második legnagyobb légifuvarozója, az S7 Airlines együttműködési megállapodást kötött az Amadeus-szal, melynek keretében a légitársaság mostantól minden szolgáltatására az Amadeus Altéa rendszert használja.

Az utaskiszogáló rendszer megoldásai a légitársasági folyamatok teljes spektrumát lefedik.

Tatyana Fileva és Julia Sattel, az Amadeus légitársaságokért felelős alelnöke

Fotó: Amadeus

Az Amadeus Altéa PSS lehetőséget nyújt a belső folyamatok további fejlesztésére és optimalizálására, az utazás tervezésének új dimenzióit megnyitva az utasok előtt.

- Örömmel mutatjuk be a legújabb technológiánkat, amely a leginnovatívabb elektronikus szolgáltatásokat kínálja. Az Amadeus rendszerére való áttérés lehetővé teszi számunkra a repülőjegy-kiállítással és az utasok nyilvántartásával kapcsolatos valamennyi üzleti folyamat optimalizálását és számos manuális művelet automatizálását – fogalmazott Tatyana Fileva, az S7 Group vezérigazgató-helyettese.

A teljes Altéa csomag használatának előnyei messze meghaladják a légitársaságok alapvető igényeit. A csatlakozással az S7 képes lesz továbbfejleszteni ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásait és értékesítését. A megállapodás az Amadeus számára is mérföldkő, hiszen megerősíti jelenlétét és folyamatos erősödését Oroszországban és a régióban - mondta Julia Sattel, az Amadeus légitársaságokért felelős alelnöke.

2018 első félévében több mint 200 új partner szerződött az Amadeus utaskiszolgáló rendszeréinek (Altéa és Navitaire New Skies) valamelyikére.

Info: amadeus.com