Az Amadeust választotta technikai megújulásához a Bangkok Airways

Forrás: turizmus.com

 2018. október 02. 15:20

A teljes technológiát is érintő, átfogó átalakítási programja részeként a Bangkok Airways a napokban bejelentette, hogy az Amadeus Altéa rendszerére tér át.

Az átalakítás eredményeként a Bangkok Airways rugalmasabb, személyre szabott élményt nyújthat ügyfelei számára a foglalástól egészen a beszállításig.


Az Amadeus Altéa Suite rugalmasabbá és még színvonalasabbá teszi az alapvető légiforgalmi folyamatokat, beleértve a foglalást, a leltárt, az indulást és a flight managementet. Az előnyökből nemcsak a légitársaság saját ügyfelei profitálnak, hanem annak a 26 légitársaságnak az utasai, partnerei is, amelyekkel a thai légifuvarozó code share megállapodással rendelkezik.

Az Amadeus Altéa Suite az egyik legújabb és legelterjedtebb légitársasági IT rendszer. Bevezetésével a Bangkok Airways célja egyrészről az, hogy ügyfélszolgálata személyre szóló kiszolgálásban részesítse az utasokat. Másrészről a fuvarozó fontosnak tartja azt is, hogy a termékek és szolgáltatások felkínálása következetes legyen. Összességében új bevételi források jelennek meg úgy, hogy közben a működési hatékonyság is javul.

A Star Alliance légitársaságoknak több mint kétharmada, a Oneworld légitársaságainak háromnegyede és a SkyTeam légitársaságok fele használja már az Altéát.