Az Anubis Travel lett az EgyptAir GSA-ja

Forrás: turizmus.com

 2017. május 09. 18:41

Április óta az Anubis Travel látja el az egyiptomi nemzeti légitársaság vezérképviseletét Magyarországon. Az EgyptAir eddigi budapesti country managere a továbbiakban Bécsből végzi tevékenységét.

Április eleje óta az Anubis Travel lett az egyiptomi nemzeti légitársaság GSA-je. A tour operator látja el a légitársaság teljes hazai képviseletét, valamint üzemelteti a Deák téri és a repülőtéri irodát is.

Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője elmondta, szeretné, ha a heti négy járat helyett a téli szezonban már napi járat üzemelne a két főváros között, sőt, hogy a gépet is nagyobbra cseréljék, tovább növelve a kapacitásokat. Ez nemcsak a turizmus, de az üzleti kapcsolatok szempontjából is újabb lehetőségeket nyitna meg – hangsúlyozta.

Salma El Tahan, az EgyptAir eddigi budapesti country managere április óta Bécsből látja el feladatkörét, ahonnan Magyarországon kívül Ausztria, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és várhatóan Románia is a hatáskörébe tartozik. A szakember elmondta: továbbra is kiemelt piacnak tekintik Kelet-Európát, amely az egyiptomiak számára is vonzó úti cél, például kiemelkedően nőtt a nászutasok száma a térségben. Szintén nagyon fontos célcsoportjuk a MICE- és az incentív utazóké.