Az Anubis Travel példaértékű hozzáállása a jelenlegi piaci helyzethez

Forrás: turizmus.com

 2020. április 10. 18:34

A koronavírus komoly és folyamatos kihívást jelent a turisztikai ágazat számára, amelyet a járvány leginkább sújt, és mind az utazási kínálatot, mind a keresletet befolyásolja. Tekintettel a helyzet változó jellegére, még korai felbecsülni a vírus teljes hatását a nemzetközi turizmusra.

Az Anubis Travel együttérez partnereivel és utasaival, így minden tőle telhető támogatást megtesz annak érdekében, hogy utasait megnyugtassa a befizetett előlegek teljes és gyors visszautalásaival. Ezzel a lépéssel a partnerekkel való további jó kapcsolatot is kívánják biztosítani, hiszen a nehéz időkben nyilatkozik meg leginkább az igaz partneri, támogató kapcsolat, amely nem a beszédben, hanem a cselekedetben mutatja meg önmagát.

A cég páratlan és példaértékű magatartásának jele, hogy az egészen április 6-ig beérkező törölt foglalások eddig befizetett előlegeit, pár nappal a lemondást követően, mind teljes visszautalásra adták. Ezzel is nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a partnerek és utasok aktuális helyzete prioritással bír az utazási iroda számára.

Az Anubis Travel az április 6-ig beérkező törölt foglalások befizetett előlegeit, pár nappal a lemondást követően, mind visszautalta

Fotó: Facebook / Anubius Travel

Az újraépülés és megerősödés jelei

Ezen jelek fokozatosan érezhetőek cégen belül is, mivel az első nagy hullámú törléseket, az át- és újrafoglalások emelkedő tendenciája váltja fel.

Jó példa erre egy két hete lemondott, két kisebb csoport, melynek előleg befizetését az Anubis Travel a már tőle megszokott módon rögtön, teljesen visszautalta, majd ezt követően az utasok visszatértek a partnerhez újrafoglalást kérve. Ez a cég számára is pozitív hatással bírt és újabb löketet adott a munkának. Másfelől megindultak az újonnan érkező utazási érdeklődések, egyéni és csoportos kérések egyaránt.

Lassan, de biztosan kialakul azoknak az utasoknak a köre, akik bíznak a szakemberek véleményében és nagyra értékelik az Anubis Travel által hozott rugalmas feltételeket, melyeket Ahmed Bahgat, a cég ügyvezető igazgatója minden fél közös érdekeit szem előtt tartva hozott meg. Ilyen például a törlést követő rövid időn belüli visszafizetés vagy a dátum/desztináció módosításának a lehetősége, de itt van az utalvány alternatívája is, mellyel a jelenleg bizonytalan utasok döntését kívánják támogatni egy következő évi utazás lehetőségével.

Ahmed Bahgat hozzátette: „Sok lemondással, előzetes terveink újragondolásával, szeretteink távollétével telik a mostani húsvét. A rohanó világ lelassulni kényszerült életünkben, mely alkalmat nyújt arra, hogy lelkileg és szellemileg frissítsük magunkat. Ez az újratervezés időszaka, mellyel esélyünk nyílik megerősíteni magunkat, kapcsolatainkat, a munkával kapcsolatos elképzelésinket. Az utazás a szabadság kulcsa, melyet a járvány okozta „világcsend" új alapokra épít, felkarolva benne a megerősített és összekovácsolt családi és baráti szálakat". (X)