Az easyJet már a jövő évi nyaralásra készül

 2013. szeptember 04. 18:52

A nyaralási trendek és az utasok visszajelzései alapján készítette el az easyJet jövő évi menetrendjét, amely 58 ezer járaton 9 millió hellyel várja az utazni vágyókat.

A 2014. március 30. és június 15. közötti időszakra mától foglalhatunk jegyeket európai, közel-keleti, észak-afrikai városokba és Oroszországba is Európa első számú légiközlekedési hálózatánál. A nyári újdonságok közé tartoznak az új, bukaresti és szófiai útvonalak is.

„A görög szigetek mellett népszerűek lehetnek az új desztinációk, mint például a Londonból induló moszkvai és bukaresti járatok, csakúgy, mint a hagyományosabb nyári kedvencek, Malaga vagy Alicante is." – mondta el Cath Lynn, az easyJet csoport kereskedelmi igazgatója.  „Amikor útvonalainkat tervezzük, mindig figyelembe vesszük az utazók igényeit. Az easyJet bármely más légitársaságnál több elsődleges reptérre repül, így az utasoknak nem kell hosszú és költséges transzferekkel bajlódniuk a városba jutásig."

A légitársaságot választók 20 százaléka üzleti utas, az easyJet számukra olyan városokba biztosít alacsony árú jegyeket, mint például Dublin, Amsterdam és Belfast.

 

Az easyJet utazást segítő, innovatív eszköze, a Tervezz Velem alkalmazás tavaly év vége óta érhető el a társaság honlapján és mobil alkalmazásán keresztül. Az egyszerű, térkép alapú keresőmotor segítségével a felhasználó a számára legmegfelelőbb easyJet desztinációkra kereshet rá, mindössze a nyaralás típusát, büdzséjét és az indulási repteret kell megadnia. A Tervezz Velem 14 nyelven, köztük magyarul is elérhető: