Az EKF programjaira júliusban is 2023 forintért utazhatunk Veszprémbe

Forrás: turizmus.com

 2023. július 12. 14:40

Július 17-ig tart a VeszprémFest, július 16-áig várják a zenerajongókat a fesztivál kísérőrendezvényén, a Rozé, Rizling és Jazz Napokon is. Július 19-22. között, a Veszprémi Utcazene Fesztivál várja a látogatókat. A MÁV-VOLÁN járataival 2023 forintért utazhatunk Veszprémbe mindhárom rendezvényre.

A következő napokban és héten ismét a zenéé a főszerep Veszprémben, három, többnapos zenei rendezvény, fesztivál várja a városba látogatókat. A VeszprémFest idén tartja 20. születésnapját. Prémium zenei fesztiválként a kezdetektől nézve több mint 100 világszínvonalú zenei produkciót hozott el a hazai közönségnek, és most is magas színvonalú programmal várják a látogatókat. Július 12-17. között, két koncerthelyszínen ünneplik a két évtizedes fennállást a pop, soul, R&B, világzene és opera világából érkező sztárfellépők izgalmas produkcióival – írja a MÁV közleménye.

A VeszprémFest kísérőrendezvénye a Rozé, Rizling és Jazz Napok, ami igazi gasztro-kulturális minifesztivál a veszprémi Óváros téren. Idén július 7. és 16. között várják a vendégeket a “10 nap, 30 borász, 30 koncert” szlogen jegyében a Balatoni borrégió pincészeteinek kínálatával, a hazai jazzélet fiatal képviselőivel, valamint kézműves ínyencségekkel. Az ingyenes programsorozatot idén 13. alkalommal rendezik meg.

A kiemelt programokra júliusban is a 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel utazhatunk az ország bármely pontjáról

Fotó: MÁV

Július 19-22. között is zenével telik meg az egész város, a Veszprémi Utcazene Fesztivál immár 24. alkalommal örvendezteti meg az érdeklődőket. A nyár állandó programja lett ez a néhány nap, amikor hazai és külföldi utcazenészek, kisebb-nagyobb, akár rögtönzött színpadokon szórakoztatják a városba látogatókat.

A MÁV-VOLÁN-csoport mindhárom esemény idején kedvezményes utazási lehetőségekkel támogatja a Veszprémbe utazókat. Ezekre a kiemelt programokra ismét a 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel utazhatunk az ország bármely pontjáról.

Azoknak, akik csak rövid kiruccanást terveznek, a 24 óráig érvényes Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet érdemes igénybe venniük, amely a MÁV-START és a Volánbusz több környékbeli járatára is érvényes.