Az Emirates 3000 légiutas-kísérőt és 500 reptéri alkalmazottat toboroz

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 16. 12:05

Az Emirates az utazási enyhítésekkel párhuzamosan fokozatosan újraindítja járatait. Jelenleg a dubaji központ munkatársait keresik világszerte, akik az utasokat kiszolgálják a fedélzeten vagy a repülőtéren.

Az Emirates az utóbbi hónapokban több pilótát, légiutas-kísérőt és további operációs munkatársat is újra munkába állított, miután a világjárvány miatt a légitársaság tavaly drasztikus járatcsökkentést hajtott végre.

Dubaj újranyitását követően a légitársaság folyamatosan bővítette hálózatát, így mára már 120 desztinációra repül, illetve októberig még több mint 20 további járatát indítja újra.

Háromezer légiutas-kísérőt keresnek világszerte

Fotó: Emirates

A nemzetközi turizmus újraéledését jelzi, hogy az Emirates már a járvány előtti hálózatának 90 százalékára repül, utasszállító kapacitása pedig év végére elérheti a pandémia előtti szint 70 százalékát – közölte a légitársaság.

A megnövekedett forgalom kiszolgálásra toboroznak most 3000 légiutas-kísérőt és 500 reptéri alkalmazottat világszerte, akik kiszolgálják az utasokat a fedélzeten, illetve a dubaji repülőtéren. A jelentkezésről további információk itt érhetők el.