Az Emirates a felhők felett is karácsonyi hangulattal kedveskedik

Forrás: turizmus.com

 2022. december 10. 09:37

Az Emirates légitársaság december folyamán gondoskodik arról, hogy az utasok ünnepi hangulatban tölthessék el az utazásukat és varázslatos pillanatokat éljenek át indulástól érkezésig.

Már most igazi karácsonyi hangulat uralkodik az Emirates dubaji várótermeiben, ahol az ünnepi szezon alatt a családtagjaikhoz és barátaikhoz induló utasok a beszállás előtt megpihenhetnek és ünnepi ételeket fogyaszthatnak.

A business várótermekben karácsonyi süteményekkel és sült gesztenyével várják az utasokat és a First Class várókban sem maradnak a téli kedvencek - mézeskalács, sós karamellás torta, narancsos kuglóf - nélkül az utazók. Az utazók emellett kipróbálhatják a mézeskalács ízű fagylaltot és a Perrier téli, Fehér cosmo fantázianevű, ünnepi ízesítésű vizét. Aki pedig meleg italokra vágyik, annak mindenképp meg kell kóstolnia a fahéjas cortadót, vagy a Dilmah különleges ünnepi teáit.

 

Az Emirates gépek fedélzetén is ünnepelnek

A repülőgépeken egész hónapban ünnepi menük és harapnivalók várják az utasokat, és a kiemelt útvonalakon zöld és piros karácsonyi fénnyel díszítik az utaskabinokat.

Mindhárom osztályon egy teljes ünnepi főétellel készült a légitársaság, ami nem más, mint a mennyei sült pulyka áfonyakompóttal, gesztenyetöltelékkel, mézes és kakukkfüves sütőtökkel, burgonyaszeletekkel és ropogós kelbimbóval, pulykaszalonnával fűszerezve.

A Dubajból induló A380-as járatok fedélzeti lounge-ában ünnepi díszítéssel és mikulásvirágokkal körbevéve, forralt bor és karácsonyi sütemények között tölthetik idejüket az utasok.

December 24-26. között az Emirates utaskísérő személyzete a fedélzeten tartózkodó utasoknak karácsonyi desszerteket és mézeskalácsból készült karácsonyfát és hóembert kínál ajándékként.

 

Karácsonyi zenék és filmek

Az Emirates fedélzeti szórakoztató rendszerén elérhetőek lesznek a legnépszerűbb karácsonyi dalok és előadók, Michael Bublé és Sia kortárs karácsonyi slágereitől Frank Sinatra és Ella Fitzgerald nosztalgikus klasszikusaiig. De az utazás közben karácsonyi filmekkel és sorozatok karácsonyi különkiadásaival is hangolódhatnak az Emirates utasai az ünnepekre. Az ice fedélzeti szórakoztató rendszeren több mint 4500 csatorna kínálatát böngészhetik az utasok, köztük magyar nyelvű filmekkel és magyar előadók zenéivel.

 

A jó gyerekek ajándékot kapnak

Az Emiratesnél minden gyermek a Jók listáján szerepel és korosztályának megfelelő Emirates ajándékot kap a fedélzeten. Ezen felül az Emirates kabinszemélyzete polaroid képeket készít, és azokat egy ünnepi emlékkeretben az utazás végén átadja a családoknak. A gyerekeknek szóló karácsonyi filmek mellett egy pohár forrócsokival és puha takaróval, párnával kedveskednek minden kabinosztályon.

emirates

A gyerekeknek minden kabinosztályon forrócsokival és ajándékkal kedveskednek

Fotó: Emirates

 

Jótékonykodás a fedélzeten

Az Emirates Légitársaság Alapítványa a hátrányos helyzetű gyermekek életének javítását tűzte ki célul és az utasok akár a fedélzeten vagy otthonról is támogathatják a jó ügyet. Az alapítvány számára bármely járaton, bármilyen pénznemben adományozhatnak az ülések zsebében található boríték segítségével vagy hitelkártyával, csekken, illetve banki átutalással. Az alapítvány pénz helyett Skywards Mérföldeket is elfogad, és az adományok 95 százalékát közvetlenül a mélyszegénységben élő gyermekek megsegítésére fordítják, jelentős hatást gyakorolva a jólétükre az élelmezés, az egészségügy, a lakhatás és az oktatás területén.