Az Emirates, az Air France/KLM, a Tarom és a Lufthansa az Év Légitársaságai az APG szerint

Forrás: turizmus.com

 2015. október 20. 13:36

Az APG (a légitársaságok értékesítési szolgáltatásainak támogatására létrejött nemzetközi hálózat) idén harmadik alkalommal kérte fel a világ utazási irodáit, hogy vegyenek részt a három hónapig tartó APG AWARD felmérésen.

Szavazataikkal azon véleményüknek adhattak hangot, melyik légitársaság rendelkezik a legjobb értékesítési stratégiával, és érdemli ki ezzel „Az Év Légitársasága" kitüntető címet.

Az utazási irodák körében több nyelven – köztük arabul, angolul, franciául, hollandul, japánul, kínaiul, magyarul, olaszul, portugálul, spanyolul, törökül, valamint katalán és indonéz nyelven – szétküldött APG-kérdőívek három alapvető kérdést tartalmaztak:

- Utazási irodaként melyik légitársasággal a legegyszerűbb együttműködni?

-  Utazási irodaként - mint az értékesítési hálózat szerves része - ügyfeleid számára melyik légitársaságot ajánlod a leggyakrabban?

-  Melyik légitársaság kommunikál a legjobban az utazási irodákkal és az utasokkal?

A szavazás során 85 ország 5418 utazási irodája 161 légitársaságot nevezett meg.

 

Az Emirates a tavalyi évet követően ismét az első helyezést érte el az értékesítés minden szempontját illetően – azaz az utazási irodák őt tekintik annak a légitársaságnak, amelyikkel a legegyszerűbb együttműködni, őt ajánlják a legszívesebben és a leggyakrabban az ügyfeleiknek, és véleményük szerint ő kommunikál a legjobban mind velük, mind az utasokkal –, s így ő veheti át „Az Év Légitársasága APG AWARD 2015" díjat.

E jelölés mellett, magas szavazatszámaik eredményeképp három további légitársaság, nevezetesen az Air France/KLM, a Tarom és a Lufthansa is „APG AWARD" díjazottak, az utazási irodák ezen légitársaságok minőségi és értékesítést segítő szolgáltatásait is sokra tartják és elismerik.

Az utazási irodáknak ritkán van alkalmuk a véleménynyilvánításra, így e felmérés és díj lehetőséget kínált számukra, hogy kifejezzék véleményüket és saját szakmai tapasztalatuk alapján maguk választhassanak a világ összes légitársasága közül

A győztes légitársaságok az APG World Connect 7. alkalommal megrendezésre kerülő konferenciáján (Marrakech, 2015. október 28-30.) veszik át díjaikat.

http://worldconnect.apg-ga.com/