Az Emirates és a Madív-szigetek folytatja stratégiai együttműködését

Forrás: turizmus.com

 2021. október 28. 13:22

Az Emirates a héten meghosszabbította együttműködését a Maldív-szigetek Turisztikai Hivatalával – tudatta a légitársaság a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Az Emirates megerősítette hosszú távú partnerségét a Maldív-szigetekkel. Ahmed bin Saeed Al Maktoum sejk, az Emirates légitársaság elnöke és ügyvezető igazgatója Ibrahim Mohamed Solih-hal, a Maldív Köztársaság köztársaság elnökével találkozott a dubaji világkiállítás Emirates pavilonjában – írták.

Az Emirates több mint 34 éve működik együtt a szigetországgal, és idén már több mint 1000 Emirates-járattal 170 ezer turistát repített a Maldív-szigetekre. Az együttműködés elsődleges célja, hogy ismét fellendítse a szigetország turizmusát.

Ibrahim Mohamed Solih, a maldív köztársasági elnök és Ahmed bin Saeed Al Maktoum, az Emirates elnöke és ügyvezető igazgatója

Fotó: Emirates

Az Emirates először 1987-ben repült a Maldív-szigetekre, jelenleg heti 28 járatot üzemeltet a szigetországba. A kereskedelmi járatok mellett az áruszállítás is kiemelt fontosságú a két fél számára – írta közleményében a légitársaság.