Az Emirates két világpremierrel érkezett a 2016-os ITB-re

Forrás: turizmus.com

 2016. március 09. 15:36

Az Emirates ismét részt vesz a világ legrangosabb turisztikai rendezvényén, a berlini Internationale Tourismus Börse-n (ITB), ahol bemutatja új, Végtelen Lehetőségek nevű standját és a Boeing 777-es új Business osztály üléseit is.

Az Emirates „Végtelen Lehetőségek" fantázianevű futurisztikus, háromemeletes standdal várja az ITB látogatóit. A különleges dizájn lehetővé teszi, hogy az érdeklődők testközelből láthassák az Emirates ikonikus fedélzeti megoldásainak egy részét. Emellett kipróbálhatják a légitársaság új Business Class ülését is, ami a 2016 novemberében érkező új Boeing 777-300ER típusú repülőgépeken debütál majd.

 

Az új, 182 centiméter hosszú ülések teljesen vízszintes helyzetbe dönthetőek, ergonomikusan kialakított fejtámlával rendelkeznek, és az érintőképernyő segítségével pillanatok alatt ággyá vagy üléssé alakíthatóak. A továbbfejlesztett Business osztály emellett az iparág egyik legnagyobb, 23 inch átmérőjű fedélzeti képernyőjét kínálja az utasoknak, amelyen rendelkezésükre áll az Emirates díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszere, de az ülésekhez minibár is tartozik.

„180 ország több mint 10.000 kiállítójának köszönhetően a börze igazi világtalálkozó. Az Emirates kapcsolatot teremt az emberek és a világ országai között, éppen ezért az ITB ideális kiállítási helyszín ahhoz, hogy bemutassuk a termékeinket és szolgáltatásainkat, a Végtelen Lehetőségek nevű standunkkal pedig mindenkit egy virtuális utazásra invitálunk. A stand továbbá jó lehetőség, hogy megosszuk partnereinkkel és utasainkkal az ötleteinket" – nyilatkozta Sir Tim Clark, az Emirates Airline elnöke.

A Végtelen Lehetőségek standon az Emirates bemutatja a First osztály privát lakosztályait és az Economy osztály kényelmes üléseit is, valamint elhozza a látogatóknak az Emirates zászlóshajóját jelentő A380-as típusú gépek két jellegzetes fedélzeti termékét: a First osztály Shower Spa egységét és az ikonikus Emirates A380 Lounge-ot. Utóbbi tökéletes fedélzeti találkozópont a First és a Business osztályon utazóknak, most pedig a börze látogatói is kipróbálhatják.