Az Emirates megduplázza napi járatainak számát a Seychelle-szigetekre

Forrás: turizmus.com

 2021. december 17. 14:50

A növekvő ünnepi forgalom miatt az Emirates december 24. és 2022. január 9. között megduplázza napi járatainak számát a Seychelle-szigetekre. A vakcinaigazolással rendelkező magyar utazóknak mindössze egy negatív PCR-teszre van szükségük, hogy eljussanak az egzotikus úti célra.

Az Emirates jelenleg napi egy járatot üzemeltet a Seychelle-szigetekre, Boeing 777-300ER típusú repülőgépével. A második napi járat elindításának célja, hogy a téli szünetben megnövekedett igényeket kiszolgálja az Indiai-óceán népszerű célállomására irányuló turizmus számára.A légitársaság 2022. január 10-től heti 10 járatot, köztük péntekenként, szombatonként és vasárnaponként napi két járatot fog indítani - közölte a légitársaság.

A második napi járat elindításának célja, hogy a téli szünetben megnövekedett igényeket kiszolgálja a Seychelle-szigetek felé

Fotó: 123rf.com

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy december 14-től hatályba lép az a Seychelle-szigetekkel kötött egyezmény, amely a vakcinaigazolások kölcsönös elfogadásáról szól. Ennek értelmében a koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre.