Az Emirates újra óriásgépekkel indul Thaiföldre

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 13:57

November 28-tól visszatérnek az Emirates A380-as óriásgépei a Dubaj-Bangkok útvonalon. A légitársaság döntését a növekvő kereslet hatására hozta meg, ugyanis Thaiföld újranyitását követően egyre többen választják a népszerű úti célt.

Az A380-as járat három osztállyal üzemel majd: First Class, Business Class és Turista Osztály. Az óriásgép naponta fog közlekedni, kiegészítve a szintén napi EK384/385-ös, kisebb járatot, amely szintén három osztályos konfigurációban közlekedik - közölte az Emirates.

Emellett az Emirates heti öt járatot üzemeltet, amely phuketi átszállással repül Bangkokba – utóbbi december 1-től szintén napi járatként közlekedik majd.

Thaiföld novemberben enyhítette utazási korlátozásait a beoltott nemzetközi utazók számára - beleértve a magyar utazókat is -, így az ország karanténmentesen látogatható.

emirates

Thaiföld újranyitását követően egyre többen választják a népszerű úti célt, így az Emirates november 28-tól óriásgépekkel közlekedik a Dubaj-Bangkok vonalon

Fotó: Emirates

A növekvő turistaforgalom miatt az Emirates napi három járatra növeli kapacitását Bangkokba, így heti 8,600 üléssel bővíti meglévő kínálatát. Az Emirates heti öt Budapest-Dubaj járatával magyar utasai számára is kényelmes átszállási lehetőséget kínál Bangkokba.