Az Év Idegenvezetőjét keresik

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 21. 15:36

A Magyar Idegenvezetők Szövetsége olyan idegenvezetők jelölését várja, akik a 2017. évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és ezzel hozzájárultak a magyar turizmus eredményeinek növeléséhez és színvonalának emeléséhez.

Az érvényes jelölés feltételei:

Jelölést küldhet:
a)   Idegenvezető kolléga
b)   Utazási Iroda
c)   Utas

A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölt idegenvezető  nevét, e-mail címét, telefonszámát, a vezetés nyelvét és egy 5 mondatos indoklást.

jelöléshez űrlapot lehet kitölteni, mely megtalálható a MISZ honlapján www.idegenvezetes.hu és Facebook-oldalán,  de az űrlap használata nem kötelező.

Az ajánló személy vagy szervezet a jelöléssel együtt megküldi az ajánlott idegenvezető nyilatkozatát, amely szerint ő vállalja a jelölést, valamint idegenvezetői pályafutásának rövid összefoglalóját, feltüntetve az idegenvezetői igazolványának számát is.

A felsoroltakat tartalmazó jelölési anyagot az evidegenvezetoje2017@gmail.com címre várják.

A jelölések beküldésének határideje: 2017. október 20.

A beérkezett jelöléseket a szakmai bizottság ellenőrzi és hitelesíti.

A jelöltállítás után a jelöltek nevét közzétesszük a MISZ honlapján, ezt követően, november 1-től várják a szavazatok beküldését a fenti e-mail címre, az alábbiak szerint:

A szavazás módja, az érvényes szavazás feltételei:

A MISZ honlapján és facebook oldalán  közzétett szavazólapot kitöltve kérjük az evidegenvezetoje2017@gmail.com e-mail címre elküldeni, a TÁRGY rovatban kérjük a jelölt nevét megadni, vagy

Szavazólap nélkül e-mailben az  evidegenvezetoje2017@gmail.com címre kérjük a szavazást elküldeni, a TÁRGY rovatban a jelölt nevét kérjük megadni.

A szavazatnak tartalmaznia kell:
-      a jelölt nevét, email címét, telefonszámát
-      a szavazó nevét, e-mail címét, telefonszámát.
-      a szavazó milyen minőségben szavaz: idegenvezető, utas, vagy utazási iroda.
-      maximum 5 soros indoklást (az utas szavazó adja meg a vezetés nyelvét,  időpontját és helyszínét is)

A szavazatokat 2017. november 1. és 30. között várjuk. A beküldés határideje 11.30. A határidők lejárta után küldött, valamint a feltételeknek nem megfelelő  jelölést vagy szavazatot nem tudjuk figyelembe venni.

A beérkezett szavazatokat a szakmai bizottság hitelesíti 2017. december 15-ig.