Az ománi Salalah-ba szervezett tanulmányutat a Kartago Tours

Forrás: turizmus.com

 2023. október 11. 19:01

Egy hetet töltött Ománban a Kartago Tours 38 értékesítője és viszonteladó partnere, hogy megismerjék, és mostantól saját tapasztalatok alapján tudják ajánlani utasaiknak ezt a magyar piacon frissen bevezetett desztinációt.

Bocsák Zsófia, a Kartago Tours vezetője elmondta, Omán-Salalah már évek óta remekel a Kartago Tours anyacége, a DER Touristik számos piacán, köztük a kelet-európai divízió több más országában is, így nagyon pozitív prognózissal hozták be az új desztinációt a magyar piacra idén.

A tanulmányút résztvevői

Fotó: Kartago Tours

A kitűnő ár-érték arány, amit Salalah nyújtani tud hasonló adottságú más desztinációkhoz képest, már néhány héttel a téli előfoglalási szezon elindítása után látszik a foglalásokon is - tájékoztatta lapunkat az utazásszervező.

Hogy tovább segítsék viszonteladóik és saját értékesítőik munkáját az úti cél ajánlásában és eladásában, fontosnak tartották, hogy minél nagyobb létszámú tanulmányúton is bemutathassák az ománi Salalah-t.

Salalah térségében a Kartago Tours 10 szálláshelyet kínál, ezeknek zöme 5 csillagos és all inclusive ellátást kínál.

Kiemelt partnerként a Salalah Hawana üdülőtelep 3, egymás közvetlen szomszédságában épült szállodája, ahol „Dine around" rendszerben a vendégek kipróbálhatják a társszállodák éttermeit és bárjait is saját AI karszalagukkal.

A Kartago Tours közvetlen charterjáratokat indít az üdülőhelyre december 12-től 2024.05.07-ig minden kedden.