Az Operettbe invitálta partnereit az IBUSZ

Forrás: turizmus.com

 2015. március 15. 20:00

Rendhagyó partnertalálkozóra invitált minap az IBUSZ Utazási Irodák Kft., az Én és a kisöcsém premier előtti bemutatóján vehettek részt a meghívottak, s ezt megelőzően rövid állófogadáson is vendégül látták őket az Operett színház Csillártermében.

A választás nem volt véletlen. A nagymúltú cég az 1901-es alapítás óta sok irodalmi műbe, színházi előadásba bekerült,  mivel neve évtizedekig egyet jelentett a szervezett utazással. Említik több ízben az Én és a kisöcsémben is, amelyben a történet nagy része egy társasutazáson játszódik 1934-ben, az IBUSZ szervezésében.

Köszöntötte a vendégeket Lőrinczy György, a Budapesti Operettszínház főigazgatója, és Kovács Balázs, az IBUSZ vezérigazgatója is. Elhangzott: az IBUSZ rengeteg szálon kapcsolódik a kultúrához, elég csak a jegyértékesítésre, vagy a rendezvényszervezésre gondolni.

 

A 18 milliárdos forgalmú, több mint 60 saját irodával és 200-at meghaladó aktív viszonteladóval rendelkező tour operator kiemelkedő 2 évet tudhat maga mögött. A komoly racionalizálási folyamat mellett megerősítették a lakossági utaztatást, amely 2014-ben 25 százalékkal nőtt, az utaztatási üzletág forgalma elérte a 7,5 milliárdot. Idén 14 chartert közlekedtetnek.

Szintén szépen fejlődött a vállalati utaztatási tevékenység, a konferenciaszervezés és az incentive vonal egyaránt. Már erre az évre is több nemzetközi, többszáz fős rendezvény is megrendeltek náluk.

Mindezeken felül azonban Kovács Balázs kiemelte: a megbízhatóság és az állandóság az, amely ma is jellemzi az IBUSZ-t, és ami szinte a legnagyobb értéket képviseli a partnerek és az utazóközönség felé.

Az este a köszöntők után a könnyed operett jegyében telt, az előadás - mely egyébként turistabarát módon, angol felirattal megy - minden bizonnyal a közönség egyik nagy kedvence lesz. A premier március 13-án volt.