Az UEFA döntése miatt törli tiranai szurkolói járatát a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 16. 15:16

A légitársaság visszafizeti a repülőjegyek árát.

A Wizz Air bejelentette, hogy a FIFA és az UEFA közös döntése nyomán – amelynek értelmében a labdarúgó vb-selejtezőkön nem vehetnek részt a vendégcsapatok drukkerei –, törli szeptember 5-ére meghirdetett tiranai szurkolói járatát.

A járattörlésről a légitársaság e-mailben értesíti a foglalást végző utasokat, a foglaláskor megadott e-mail címen - tájékoztatott a légitársaság.

A FIFA és az UEFA közös döntése nyomán nem vehetnek részt vendégszurkolók a vb-selejtezőkön

Fotó: 123rf.com

Amennyiben az érintett utasok igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket egy másik járatra, vagy a légitársaság visszatéríti számukra az eredeti jegyár 100 százalékát, illetve arra is lehetőséget biztosít, hogy a jegyár 120 százalékának megfelelő összeget WIZZ pontokban igényeljék vissza, melyet 12 hónapig bármilyen Wizz Air járatra, illetve szolgáltatásra fel tudnak használni az utasok.

Bár a járattörlés a légitársaságon kívül álló okok miatt történt, a Wizz Air ezúton is elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért.

Bő egy héttel ezelőtt jelentette be a légitársaság a szurkolói járat indítását. A beutazáshoz Magyarország és Albánia kétoldalú megállapodásának köszönhetően elegendő lett volna a hivatalos magyar védettségi igazolvány.