Az Universal Travel üzemelteti a Hertz autókölcsönző győri irodáját

Forrás: turizmus.com

 2015. október 25. 12:59

A Hertz autókölcsönző győri irodája 2015 augusztusától az Universal Travel Kft. üzemeltetésében működik tovább.

Az ügyfeleket fiatal és dinamikus csapat, széles modell- és kategóriaválaszték várja. További fontos információ az is, hogy az üzemeltetésükben álló járművek a Hertz üzletpolitikájának megfelelően rendkívül fiatalok, átlag életkoruk a 6 hónapot sem haladja meg. A kínálat rendkívül széles, a Smart-tól a Volvo XC90-ig a legkülönbözőbb kategóriájú és márkájú gépkocsi rendelkezésre áll.

A vendégek a nap 24 órájában felvehetik az autókat, melyeket minden esetben kifogástalan műszaki állapotban és az évszaknak megfelelően felkészített állapotban bocsátanak rendelkezésre az iroda kollégái. A bérautókkal a magyar autópályák díjmentesen használhatók, és a gépkocsik az ország bármely Hertz irodájában leadhatók, illetve felvehetők.

Kiegészítő szolgáltatásként sofőrszolgálattal is az ügyfelek rendelkezésére állnak, sőt igény esetén az autókhoz navigációt és gyerekülést is biztosítanak.

A győri iroda elérhetőségei: 9021 Győr, Bisinger sétány 12. Telefon: +36 96 418 551 mobil: +36 30 606 3620, e-mail: gyor@hertz.hu. Irodavezető: Nagy Adrienn.