Az utazási irodákat népszerűsíti a MUISZ kampánya

Forrás: turizmus.com

 2017. április 03. 14:35

A MUISZ az Utazás Kiállítást követően kezdte meg kommunikációs kampányát, mely arra hívja fel az utazók figyelmét, hogy a kiválasztott utazás lefoglalása előtt a legfontosabb teendő arról meggyőződni, hogy legálisan működő utazási irodával szerződjenek.

A kampány olyan szempontokat hangsúlyoz, amelyek felértékelődnek napjaink megváltozott világában, mint  például a biztonság kérdése.

A kampány felhívja a figyelmet arra is, hogy mennyi időt és utánajárást takarít meg az utas, ha profi utaztatók segítségét veszi igénybe, akik hosszú évek tapasztalatával járulnak hozzá ahhoz, hogy a kiválasztott szolgáltatások az utas akár személyre szabott igényeit is kielégítse. Ezeknek a szempontoknak is köszönhetően egyre többen térnek vissza az utazási irodákhoz és veszik igénybe az általuk nyújtott szolgáltatásokat az egyéni szervezés helyett. A kampány olyan tényekre is rávilágít, amelyeket a laikusok nem feltétlenül tudnak, például, hogy az utazásszervezők kaució ellenében válnak csak jogosulttá a tevékenység végzésére.

Az online kampány még jelenleg is tart, a MUISZ saját felületein, weboldalán és Facebook-oldalán túl népszerű, elsősorban női olvasóközönséget vonzó online felületeken, mint pédául a FemCafe, Nők Lapja Cafe, Nosalty oldalokon. A célcsoport kifejezetten a 30-55 év közötti nők, hiszen számos felmérés bizonyítja, hogy nekik van a legnagyobb hatásuk egy-egy utazási döntés meghozatalára.