Az Utazáson debütált az ETI

Szerző: Németh Andrea

 2014. március 02. 19:28

45 négyzetméteres standdal és frissen megjelentetett katalógussal az Utazás kiállításon mutatkozott be a szakmának és a nagyközönségnek az ETI utazási iroda.

A családi vállalkozásból kinőtt, ma már Németországban, Ausztriában , Angliában, Svájcban, Szlovákiábanis jelenlévő, 12 ezer alkalmazottat foglalkoztató tour operator Magyarországon elsősorban Egyiptomra fókuszál.

Termékük egyediségét az adja, hogy a cégcsoport saját szállodalánccal és saját beutaztató irodával rendelkezik, azaz mondhatni mindent „házon belül" tud lebonyolítani, így rendkívül versenyképes árakkal tud megjelenni a piacon. Miután Ausztriában piacvezetővé váltak saját területükön a 2005-ös piacnyitás óta, most a magyar piac meghódítására szánták el magukat.

 

A foglalási központot a Vörösmarty téren nyitották meg, az irodát a korábban a TUI Magyarország élén megismert Andreas Hamorszky vezeti. Mint mondta, klasszikus utazásszervezőként kívánnak működni a partnerirodákra támaszkodva. Charterjárataik, melyeket a Nespa légitársaság 180 férőhelyes A320-200-as gépei szolgálnak ki, szombatonként közlekednek majd június14-től október végéig. A súlyhatár 20 kilogram lesz.

Az utasokat zömmel a saját, 15 házból álló Red Sea láncuk hoteljeiben szállásolják majd el, amelyben nagy figyelem jut a családosoknak, számos családbarát szolgáltatás és kedvezmény várja az utasokat. De kiemelt bánásmódban részesülnek a törzsutasok is, minden foglalásnál pontokat írnak nekik jóvá, melyekkel további előnyhöz jutnak. A klubkártyával például kedvezményt kapnak a következő út árából, de a pontokat ajándéktárgyakra is levásárolhatják. Az viszont nemcsak a törzsutasokra vonatkozik, hogy az elutazás napján az utasoknak nem kell kiköltözniük a szobájukból, így az utolsó pillanatig kényelemesen élvezhetik a nyaralást.

A termék a viszonteladók által használt foglalási rendszereken keresztül már elérhető, így például az Amadeusnál is. Bruttó árakat alkalmaznak, vagyis az illetéket is belekalkulálták a tarifába.

A jövő heti katalógusbemutató során a partnerirodák személyesen is megismerkedhetnek a Red Sea Hotels, a Grand Cruise és az ETI hazai képviseletének gazdag termékkínálatával.

Az ETI magyarországi elérhetőségei:info@eti-utazas.hu, 06 70 517 67 77, Vörösmarty tér 2. www.eti-utazas.hu