Az utaztatásba is belevág az ALDI Magyarországon

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 15. 17:54

Európa több országában kínál már turisztikai szolgáltatásokat az ALDI kiskereskedelmi lánc, szeptember 21-től azonban már Magyarországon is elérhetővé teszi ajánlatait, amelyek az Eurotours International szervezésében készülnek.
On-line, e-mailben és telefonon egyaránt foglalhatóak lesznek az ALDI Utazás termékei, amelyek a www.aldi-utazas.hu weboldalon tekinthetőek meg, fizetésük bankkártyával és átutalással egyaránt történhet. A Németországban, Ausztriában és Svájcban már elérhető szolgáltatás magyarországi szervezője az Eurotours International, amely kimondottan a hazai piac igényeire szabott ajánlatokkal is készül.

“A magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínálunk. Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon. Az utazásukat idejekorán megtervezők extra kedvezményekre számíthatnak tőlünk” – mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója. “Az utazásukat egyénileg szervezők pedig könnyen foglalhatnak nálunk szállást a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálatából, illetve több ezer repülőjáratra is vásárolhatnak jegyet” – tette hozzá.

Az ALDI Utazás hazánkért felelős részlegét Andreas Hamorszky, az ETI és a TUI Magyarország korábbi ügyvezetője vezeti, és az ajánlatok között három termékcsoport szerepel. Az első a – boltokban már megszokott, csak a lánc értékesítési rendszerében megvásárolható - saját márkás utazások köre, amelyeket az Eurotours kizárólag a hazai utazóknak állítja össze, kedvező áron.  A debütáló kínálatban szerepel például négycsillagos bükfürdői wellness-hétvége 29 990 forint/főtől, vagy  Salzburg környéki hatszemélyes hegyi apartman hét éjszakára 30 990 forintért. Az Eurotours folyamatosan fejleszti a kizárólag az ALDI Utazás magyarországi kínálatában elérhető külföldi és belföldi utazásokból álló termékeket, hetente tucatnyi új út kerül be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az ALDI akciós újságjában is megtalálható lesz.

Az ALDI Utazás magyar nyelvű honlapja szeptember 21-től lesz elérhető

 

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az anyacég németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos, és jó ár/érték arányt kínálnak, egyéni és csoportos, hajós utakból, városlátogató vagy egzotikus túrákról.

A harmadik láb pedig a rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét teremti meg, hiszen az oldalon a világ mintegy 55 000 szállodájának kínálata szerepel itt, és repülőjegy is foglalható rendszerében. És amennyiben az utas a lefoglalt szállással kapcsolatban az utazás során bármilyen segítséget igényel, az ügyfélszolgálatot non-stop hívhatja. Mi több, veszélyhelyzet esetén – mint például a mostani hurrikánok vagy a terrorcselekmények idején – az ügyfélszolgálat munkatársai fel is hívják az érintett területen tartózkodó utasokat, hogy hazatérésükben segítsenek.

Az ALDI Magyarország 2008-ban nyitotta meg első áruházát , és jelenleg közel 2600 hazai munkavállalót foglalkoztat 125 áruházból álló országos hálózatában. Az Eurotours International Közép-Európa egyik legnagyobb direkt értékesítési modell szerint működő utazásszervezője és legnagyobb beutaztató ügynöksége. Tevékenységét elsősorban Ausztria és a szomszédos országok belföldi turizmusára összpontosítja. Az osztrák központú cég négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az utazási szektor minden területén, évente 1,3 millióan foglalják le nyaralásukat közreműködésével. A vállalat 2500 partnerszállodával és 4000 egyéb beszállítóval működik együtt 88 országban. Európa egész területén rendelkezik fiókirodákkal és képviselőkkel. A tiroli Kitzbühelben működő központ mellett Bécsben, Münchenben, Verenában, Krakkóban és Prágában is vannak munkatársai. A Eurotours Ausztria legnagyobb turisztikai vállalata, a Verkehrsbüro Csoport tagja.