Ázsia dinamikus csomagban

Forrás: turizmus.com

 2020. április 28. 10:16

Az egyéni utazás rugalmasságát, ám a csoportos utak biztonságát és kényelmét kínálja új termékként a YourDestination Asia. A magyar tulajdonú, 13 ázsiai országban jelen lévő cég ezzel szeretné kiszolgálni a járvány után megváltozó utazási igényeket.

Eddig is jellemző volt, hogy még a rutinos utazó is előszeretettel fordul utazási szakemberhez, ha távoli, eltérő kultúrájú desztinációba indul. A vírus utáni élet egyik kulcsfogalma lesz a biztonság, egészségi és anyagi értelemben véve egyaránt.

Az emberek vágynak utazni, ám várhatóan szeretnék ezt tömegturizmustól mentesen, mégis biztonságban tenni.

Ezt az igényt szeretné kiszolgálni dinamikusan csomagolt termékeivel a thai bejegyzésű YourDestination Asia. Mint Demmel László, a cég tulajdonosa elmondta, 13 országra vonatkozóan dolgozták ki az újfajta csomagokat, amelyeknek a kerete továbbra is ugyanúgy adott, mint egy csoportos útnál.

A helyiek szemével láthatja a turista az országokat. A Ba Be tóvidék Vietnámban

Fotó: Pixabay

Vannak benne fix programok, és minden olyan előny is vele jár, amely miatt a csoportos utak biztonságérzetet adnak: közlekedés, biztosítás, helyi programkínálat, helyi idegenvezetés, helyi utazási tanácsok.

Ugyanakkor a program jelentős részét az utas maga rakhatja össze, akár helyben, a megérkezés után, tájékozódva a helyi viszonyokról. Ezt segíti a cég nagy helyismerettel rendelkező kinti személyzete és idegenvezetői (szám szerint 76).

Ázsia rejtett kincsei is felfedezhetők. Sapa, Vietnám

Fotó: Pixabay

"Most, hogy Európában enyhítések kezdődtek, fontos előre gondolkodni, mi lesz az után, ha az utazási korlátozásokat is feloldják. Mi úgy kezeltük az eddigi helyzetet, hogy a korai hírek hatására már decemberben elkezdtük vendégeinket rábeszélni arra, hogy tél végi, tavaszi útjaikat tegyék az őszi-téli szezonra. Ezzel egy időben irodáink Delhitől Bangkokon és Hanoin át Tokióig azonnal átkapcsoltak „fejlesztési üzemmódba", e munkafolyamatnak az eredménye a most bevezetett rendszer" – meséli a szakember.

Az új programokat és szolgáltatásokat fokozatosan, az egyes országok „viselkedéséhez", elvárásaihoz igazítják.

Az ázsiai turizmus óvatosan és fokozatosan ébredezik csak, az ázsiai országok május végéig sorra nyitják újra a belföldi repülőjáratokat, szüntetik meg a kijárási korlátozásokat és nyitják meg a szállodákat, hirdetik meg a helyi programokat. Csökkentett járatszámmal ugyan, de a nagy légitársaságok is elkezdték az ázsiai úti célok repülését.

Az viszont bizonyos, hogy ha a légijáratok vissza is térnek, a tömegturizmus néhány évre visszaszorul, és ez egyéni, illetve kis csoportos, minőségi tartalmú utak és programok kerülnek előtérbe. A cég erre szeretne felkészülni, és ebbe az irányba kezdte átszabni kínálatát.

A YourDestination Asia 13 országban van jelen. A szingapúri Meerlion park

Fotó: Pixabay

A cég az alábbi 13 országban van jelen: India, Mianmar, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Kínai Népköztársaság, Hong Kong SAR, Nepál, Bhután, Japán; ezen belül Indiában, Thaiföldön, Vietnámban és Japánban rendelkezik helyi irodával.

További információ: vietnamiut.hu