B2B turisztikai workshop Splitben

Forrás: turizmus.com

 2019. január 21. 14:15

Magyar utazási irodák jelentkezését is várják a márciusi eseményre.

Március 11-14. között rendezik meg Splitben a Salona Palace Hotelben a Split B2B elnevezésű turisztikai workshopot, melyre magyar utazási irodák jelentkezését is várják a szervezők.

A workshop mellett a meghívottak részt vehetnek egy izgalmas tanulmányúton is, amely során felkereshetik az antik Salona romjait, Split óvárosát, Omist, Sibeniket valamint Zadart.

Március 13-án kerül sor a szakmai konferenciára, egy kerekasztal-beszélgetésre a horvátországi különleges turisztikai termékekről, majd a B2B üzleti megbeszélésekre.

A szervezők (UDMKD - Dalmát DMC-k Szövetsége) várják a magyarországi utazási irodák jelentkezését. Közülük választanak ki ötöt, akik hosted buyerként ingyenesen részt vehetnek a workshopon, a szervezők állják a szállás és étkezés költségeit. Az odautazás költségei a meghívottat terhelik.

A Croatia Airlines kedvezményes áron kínál repülőjegyet Splitbe, de ezt maximum Zágrábból tudják az érdeklődők igénybe venni.

A rendezvényen várhatóan mintegy 30 horvát, illetve régiós szolgáltató vesz részt. A hosted buyer-ek részére a részvétel ingyenes. A rendezvény társszervezője a Spli-Dalmát megyei Idegenforgalmi Közösség, fő védnöke a Horvát Idegenforgalmi Közösség, szponzorok: Horvát Gazdasági Kamara; Split város Idegenforgalmi Közössége, Croatia Airlines.

Minden további tudnivaló és részvételi feltételek alábbiakban találhatóak:

További információ: http://www.splitb2b.com/

Regisztráció hosted buyerek részére: http://splitb2b.talkb2b.net/members/register