BA-fejlesztések a rövid távú járatokon

 2014. augusztus 06. 14:24

A British Airways nemrégiben bemutatta újragondolt formatervezésű üléseit és utasterét a rövid távú repülőgépein. A légitársaság most arra készül, hogy Európában elsőként biztosítsa járatain a 4G széles sávú internetezést.

A British Airways a szélesebb utazóközönség számára is igyekszik a lehető legkényelmesebbé tenni a repülést. A légitársaság nemrégiben bemutatta újragondolt formatervezésű üléseit és utasterét a rövid távú, az európai hálózat és London között közlekedő repülőgépein. Az innovatív formatervezés maximális személyes teret és kényelmet nyújt a légitársaság 95 rövid távú útvonalán.

A rövid távú járatokon nyújtott szolgáltatások javítása érdekében a BA tárgyalásokat folytat az Inmarsattal annak érdekében, hogy az európai légi széles sávú internetezés új korszakában is vezető szerepet tölthessen be. A tervek szerint Európában elsőként – kezdetben a belföldi, nagy-britanniai járatokon – olyan földi sugárzású, 4G széles sávú hálózatot kívánnak ügyfeleiknek biztosítani repülés közben, mint amilyet a földön megszokhattak.