Bali és Hawaii a China Airlines-szal

Forrás: turizmus.com

 2018. július 30. 12:19

A növekvő igények kielégítésére a China Airlines, 2018/2019-es téli menetrendjében Boeing 777-300-as típusú gépekkel üzemelteti a Tajpei–Bali járatát. Ezzel nemcsak a kapacitás nő meg a főszezonban, hanem a szolgáltatások minősége is magasabb szintű.

Az európai járatokhoz közvetlen csatlakozásnak köszönhetően a magyar utasok körében is egyre népszerűbb a China Airlines-szal történő utazás Balira. A fuvarozó különleges ajánlata a keleti útvonalon történő utazás Hawaiira, így az utasok Tajpejen keresztül is elérhetik Honolulut és megszakíthatják útjukat Délkelet-Ázsiában is – olvasható a China Airlines szerkesztőségünknek küldött sajtóanyagában.

A fuvarozó különleges ajánlata a keleti útvonalon történő utazás Hawaiira, így az utasok Tajpejen keresztül is elérhetik Honolulut

Fotó: pixabay

A légitársaság egyre több nemzetközi járatot indít Tajvan déli városaiból. Júliustól beindította járatát Kaoshingból Dzsakartába Hong Kong-i leszállással, a napi járat Boeing 737-800 típusú gépekkel üzemel. Indonézia szoros gazdasági kapcsolatot ápol Tajvannal. A China Airlines jelenleg heti 28 járatot üzemeltet olyan indonéz célállomásokra, mint Dzsakarta, Surabaya és Bali. 2017 decembere óta a két főváros között Airbus 350-es típusú gépek közlekednek. A China Airlines és a Garuda Indonesia a Sky Team tagja, code-share járatokat üzemeltetnek Jakartából több indonéz városba (Yogyakarta, Semarang, Bandar Lampung, Pontianak, Medan, Balikpapan, Pekanbaru, Makassara) is.

Összesen heti 113 járat közlekedik Kaoshiungból és Taivanból az alábbi 18 délkelet-ázsiai városba: Hong Kong, Bangkok, Manila, Singapore, Jakarta, Osaka, Tokyo, Sapporo, Kumamoto, Okinawa, Seoul, Shanghai, Hangzhou, Shenzhen, Xiamen, Beijing, Changsha és Chongqingba.

Kapcsolódó cikkek