Új célállomások és járatsűrítés a bécsi repülőtér téli menetrendjében

Forrás: turizmus.com

 2023. december 11. 12:09

A bécsi repülőtér 2023/24-es téli menetrendjében az utazók 160 úti cél közül választhatnak, legyen az akár a Maldív-szigetek, Varsó, vagy éppen a Mikulás finnországi otthona, Rovaniemi.

Az Austrian Airlines 86 várost célzott meg a téli időszakban, köztük olyan új célállomásokat, mint a finn lappföldi Rovaniemi és Kittlä, a spanyolországi Sevilla, valamint szezonális non-stop járatokat indított a Maldív-szigetekre, Mauritiusra és Cancúnba.

A Ryanair 2023/24-es téli menetrendben új járatokat indított az észak-olaszországi Traviso városába, valamint a lengyelországi Varsóba, valamint 20 úti cél esetében növelte a járatok gyakoriságát, így például Athénba, Londonba, Máltára és Milánóba is több repülő közlekedik.

Összesen 160 úti cél érthető el a bécsi repülőtérről

Fotó: 123rf.com

 

Összességében a Wizz Air idén télen 27 célállomásra repül Ausztriából, köztük a nyár óta két új célállomásra, a spanyolországi Bilbaóba és az egyiptomi Hurghadába – írja a repülőtér közleménye.

A bécsi repülőtérnek új légitársasági partnere, az Aeroitalia hetente két járatot üzemeltet, amelyek az Adria-parti Anconát kötik össze Béccsel. A Jet2.com szezonális kínálattal tért vissza: Manchesterbe, valamint Birminghambe is indít járatokat.

Az Air China, az Etihad, az Ethiopian Airlines és a Katar szintén növelte a járatgyakoriságot több úti cél esetében is. A 2023/24-es téli menetrend 2024. március 31-ig érvényes.