Bejelentette első partnerútvonalait az Emirates és a flydubai

Forrás: turizmus.com

 2017. október 02. 11:42

Az Emirates és a flydubai bejelentette, hogy az Emirates a flydubai 3 kontinenst átívelő 29 célállomására bővíti ki a hálózatát.

A codeshare megállapodás útján létrejött partnerhálózat nagyobb járatsűrűséget és könnyebb megközelítést biztosít még több globális célállomásra, az utasoknak továbbá poggyászaik újra-feladásával sem kell bajlódniuk.

Jegyek október 3-tól foglalhatók az emirates.com oldalon, az Emirates ügyfélszolgálaton, illetve az utazási irodákon keresztül a 2017. október 29-től induló járatokra.Az Emirates és a flydubai a két légitársaság egyedi márkajegyeit tükröző termékélményt fejlesztenek ki. Együttes jegyfoglalás esetén a codeshare megállapodás részeként az Emirates utasok ingyenes fedélzeti ellátásban részesülnek, továbbá igénybe vehetik az Emirates nagyvonalú poggyász-szabályozását a flydubai által működtetett járatokon Business és Economy osztályon egyaránt.

A dubaji központon keresztül történő utazás zökkenőmentes átszállást biztosít, hiszen az új partnerségnek köszönhetően a minimum átszálláshoz szükséges idő az Emirates otthonául szolgáló 3-as terminál és a flydubai által használt 2-es terminál között 120 percre csökken.

A mai bejelentés a kezdeti szakasza annak a kiterjedt megállapodásnak, amely a codeshare megállapodás további bővítését és a két légitársaság hálózatának összehangolását követően a jövőben további városösszeköttetéseket eredményez.

A partnerség első fázisában az Emirates Skywards tagok az érvényben lévő Skywards mérföldprogram szerint gyűjthetnek Skywards mérföldeket a codeshare járatokon is. Az Emirates által biztosított ingyenes feladott poggyász mellett a Skywards Prémium hűségszintű tagjai emellett további poggyászt is feladhatnak: Platina szinten 20 kg-ot, Arany szinten 16 kg-ot, Ezüst szinten pedig 12 kg-ot a flydubai által üzemeltetett codeshare járatokra.

A codeshare járatokon utazó Ezüst, Arany és Platina hűségszintű Skywards tagok igénybe vehetik a flydubai Business osztályú check-in pultjait és elsőbbségi beszállásban részesülnek. A két légitársaság hűségprogramjának tagjait érintő további szolgáltatásokról a légitársaságok a jövőben számolnak be.

Az Emirates és a flydubai codeshare megállapodásának úti céljai:

Város

Ország

Aszmara

Eritrea

Belgrád

Szerbia

Kijev Zsuljani

Ukrajna

Juba

Dél-Szudán

Krasznodar

Oroszország

Szamara

Oroszország

Kazán

Oroszország

Mineralnye Vody

Oroszország

Odessza

Ukrajna

Prága

Csehország

Rosztov-na-Donu

Oroszország

Szarajevó

Bosznia-Hercegovina

Szkopje

Macedónia

Szófia

Bulgária

Tbiliszi

Grúzia

Kuvait

Kuvait

Baku

Azerbajdzsán

Lakhnau

India

Ahváz

Irán

Bandar-Abbász

Irán

Iszfahán

Irán

Lar

Irán

Siráz

Irán

Nedzsef

Irak

Biskek

Kirgizisztán

Maszkat

Omán

Szalála

Omán

Jekatyerinburg

Oroszország

Bukarest

Románia