Bemutatkozott a Fülöp-szigetek

 2013. szeptember 25. 15:27

Magyarországi látogatása során Daks F. Gonzalez, a Frankfurtban működő Fülöp-szigeteki Idegenforgalmi Hivatal marketingigazgatója tartott előadást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál az ASEAN Forum alkalmával országának idegenforgalmi sokszínűségéről.

Számtalan trópusi szigetével és magas színvonalú szolgáltatásával az erős középrétegű turistákat célozták meg, akik igénylik a luxust és a kiváló, személyre szabott szolgáltatásokat. Daks F. Gonzales sikeres megbeszélést folytatott a budapesti China Airlines, Tajvan nemzeti légitársaságának vezérügynökével, Sárdi Rezsővel. A China Airlines hetente többszöri kiváló csatlakozási lehetőséget kínál Európából Manilába Tajpejen keresztül, és szívesen részt vesz a Fülöp-szigetek, mint Tajvanon túli desztináció szélesebb körű népszerűsítésében, mivel Manila kiemelten fontos célállomás a légitársaság útvonalhálózatában.

A China Airlines járatai a világ 29 országának 110 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a Délkelet-Ázsiai régióban a legdominánsabb, ahol gyakorlatilag minden fontos állomásra repül. Legfontosabb célállomásai: Tajvan, Thaiföld, India, Bali, Indonézia, Szingapúr, Vietnám, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Myanmar, Kambodzsa, Dél-Korea, Japán kilenc városa, valamint Kína 21 városa és Hong Kong. Ezen kívül Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, Vancouver és Hawai is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

A képen Daks F. Gonzales, a Fülöp-szigetek magyarországi nagykövetségének vezető diplomatáival és az Aviation GSA, China Airlines vezérügynökének képviselőivel.