Bemutatkozott a Hahn Air NDC-platformja

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 21. 10:14

A Hahn Air új NDC-platformján már ki is állították az első repülőjegyet.

A Luxembourg-Düsseldorf útvonalon utazott augusztus 16-án az első személy NDC-alapú Hahn Air-jeggyel. A társaság közleménye szerint folyamatosan bővítik a partner légitársaságok és utazási irodák számára kínált, IATA NDC-sztenderdeknek megfelelő termékeik körét.

Az első NDC-alapú jegy kiállítása alkalmából a társaság felhívta a figyelmet, hogy az IATA NDC-sztenderdjeinek kidolgozásában a kezdet kezdete óta részt vettek.

Markus Engelbrecht pilóta, Andrew Hurst, a fejlesztő 2e Systems technológiai vezérigazgatója, Christopher Allison, a Hahn Air NDC-vezetője és Phil Douglas, a 2e Systems vezérigazgatója

Fotó: Hahn Air

A társaság közleménye szerint a Hahn Air NDC-platformján keresztül a partner légitársaságok – függetlenül attól, hogy NDC-kompatibilisek, vagy sem – egy további disztribúciós csatornán jelenhetnek meg, így bővíthetik ügyfélkörüket. Mi több, saját fejlesztés nélkül tudnak az NDC-világhoz csatlakozni a Hahn Air platformján keresztül.

Az utazási irodák számára azért előnyös a 2e Systems szoftverfejlesztő cég által kialakított Hanh Air NDC-platform, mert bármelyikük csatlakozhat hozzá, így elérheti több mint 350 partner légitársaság járatait. A Hahn Air jegykiállítási megoldásait 100 ezer utazási iroda használja 190 országban.