Bemutatkozott a Karisma Hotels & Resorts

Forrás: turizmus.com

 2016. április 20. 22:04

Háromállomásos közép-kelet-európai roadshow-ja első helyszíneként Budapesten is bemutatkozott magyar utazási irodai szakembereknek a Karisma Hotels & Resorts, amely mexicói, jamaicai, dominikai, kolumbiai, horvát és szerb szálláshelyeket üzemeltet.

A keddi, családias hangulatú találkozóra – amelynek a Hotel Moments Budapest adott otthont – a cég belgrádi központjából Dorota Korzepa értékesítési és marketingigazgató, Darija Stojkovic értékesítési menedzser és Vladimir Dumic digitális marketingmenedzser érkezett Budapestre. A roashow másik két állomása Pozsony és Prága lesz.

A rendezvényen részletesen bemutatták az általuk üzemeltetett mexicói, jamaicai, dominikai, kolumbiai, horvát és szerb szállodákat, resortokat, villákat, megismerhettük a szállodalánc különböző célcsoportoknak kínált brandjeit és azok jellemzőit, valamint a prémium kategóriájú szálláshelyeken nyújtott „Karisma experience" elemeit, mint például a Gourmet Inclusive szolgáltatást, amely az all inclusive kínálatot ötvözi a csúcsgasztronómia és kiszolgálás minőségi követelményeivel.

A Karisma-portfólió tagja a nemzetközi díjnyertes El Dorado Spa Resorts & Hotels márka, amely csak felnőtteknek kínál kikapcsolódást, a gyerek- és családbarát Azul Hotels és Generation Resorts, vagy a városi életérzést kínáló Allure Hotels brand.  A horvát tengerparton szállodáikkal Karisma Hotels Adriatic néven találkozni.

 

A szerb szakemberek hangsúlyozták, hogy számukra az online világban is nagyon fontosak az utazási irodai partnereik. Örömmel ellátják őket minden információval, szállodáik bemutatkozó anyagai felcímkézhetők az utazási iroda arculati elemeivel, valamint minden foglalás után „gourmet reward" pontokat gyűjthetnek az irodák, nyomon követhetik az általuk intézett foglalásokat. További információt a www.karismatravelagents.com oldalon találhatnak az érdeklődő utaztatók.

A nemzetközi tulajdonú, 2000-ben alakult vállalat 16 alkalmazottat foglalkoztat, 2012-ben nyitotta meg az Európát és Ázsiát ellátó belgrádi értékesítési központját. Az amerikai piacot Miamiból felügyelik, de van egy zágrábi adminisztrációs irodájuk is. További marketingaktivitást terveznek a meglátogatott piacokon, hogy növeljék forgalmukat a közép-kelet-európai régióból. További információ: www.karismahotels.com.