Bemutatkozott az Utazás két magyar díszvendége

Forrás: turizmus.com

 2017. március 02. 13:38

Izgalmas, új arculattal mutatkozott be az Utazás 2017 szakmai napján a kiállítás belföldi és kulturális díszvendége: Győr és Pannonhalma.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere elmondta, hogy standjuk fő célja az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál népszerűsítése és a város új szlogenjének, „Egy város, ezer élmény” megismertetése.

Bemutatták Győr 2017-es programfüzetét, melyben helyet kapott többek között az Olimpiatörténeti kiállítás, a Xantus János Állatkert és a XXV. Turizmus Évadnyitó Gálán is hatalmas sikert aratott Győri Balett előadásai.

Győr barokk belvárosa

Fotó: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát ismertette a főapátság 2017-es jelmondatát: Közös ház. Ez a monostor több mint 11 ezer négyzetméteres,  egybefüggő tetőfelületére utal, mely istenkeresést, kultúrát, művészetet és sportot egyaránt összeköt.

Pannonhalma 2017-es céljai közé tartozik az Y generáció megszólítása. Ennek érdekében igyekeztek a Pannonhalma Élmény keretein belül programjaikat és azok marketingjét minél inkább a generáció igényeire szabni. Mindemellett kiemelt figyelmet fordítanak a digitális világnak, azon belül is a már több mint 34 ezer követővel rendelkező Facebook oldaluknak. Idén tervezik Instragram oldaluk indítását.