Bemutatta idei gazdag kínálatát a TdM Utazási Iroda

Forrás: turizmus.com

 2016. január 16. 19:00

53 partner iroda részvételével mutatta be új, 84 oldalas katalógusát a TdM Utazási Iroda január 15-én, az óbudai Trófea étteremben. A bemutatót az iroda törzsutasa Endrei Judit nyitotta meg.

A katalógusban összesen 117 körutazás kapott helyet 256 indulási időponttal, változatos tartalommal. Gyurkovics Lívia ügyvezető prezentációjában pár szóban ismertette a cég történetét, és kiemelte a viszonteladó hálózat fontosságát, az előfoglalási akció nyújtotta kedvezményeket.

 

Az új desztinációk között szerepel Bulgária, Korzika, Skandinávia, és bővült a már eddig is kiemelkedő jelentőséget képviselő olasz körutazások száma is. A prezentáció alkalmával Franciaország, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Montenegró és Olaszország kínálata részletesebben is szerepelt.

 

Szintén fontos információ, hogy idén júniustól ismét indul a TdM nyaralójárata Olaszország népszerű üdülővárosaiba. A partnerek közül az 5 legjobb értékesítő irodát díjazták is a helyszínen, ők az alábbiak: I. Utazom.com, II. Vista Utazási Irodák Kft., III. Start Utazási Iroda, IV. Ibusz Utazási Irodák Kft., V. Gruber Travel.

A első 3 dijazott partner 2 fős utazásokat is kapott az oklevél és az ajándék mellé míg, a prezentáció végén a sorsoláson a 10 nyereményből a fődîj 2 fős sorrentòi út volt.