Öt kontinens 196 országában a Hahn Airrel

Forrás: turizmus.com

 2019. december 10. 16:51

A Szamos Cukrászdában tartotta bemutatóját a Hahn Air (HR) az utazási irodáknak és a sajtó képviselőinek, amelyen az újdonságokra fókuszáltak a szervezők.

A hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság 20 évvel ezelőtt kezdte meg a HR-okmányokon történő repülőjegy-értékesítést, s mára igen jelentős „világhatalommá” nőtte ki magát a jegyeladások és foglalások tekintetében.

A társaság 2019-re több mint 359 partnerrel büszkélkedhet, 5 kontinens 196 országában használják szolgáltatásait.

A Hahn Air csoporton belül a Hahn Air Lines mint IATA-légitársaság belföldi és nemzetközi, valamint  charterjáratokat üzemeltet. A járatokat a legmodernebb Cessna business jettel teljesíti Düsszeldorf repülőteréről Luxemburgba heti 4 alkalommal.

A társaság flottáját Cessna Citation CJ4 és Cessna Citation Sovereign típusú, kis befogadóképességű luxusgépek alkotják. A 6+2, illetve 8 személyes jetek akár 4500 kilométer megtételére is alkalmasak, 4–6 órát tudnak a levegőben tölteni leszállás nélkül. A Hahn Air Linesszal repülő utasok az induló és érkezési állomásokon igénybe vehetik a VIP vagy business várótermeket.

Idén megújult a Hahn Air Lines honlapja. A felhasználóbarát honlap egyaránt szól a szakmának és az utazóknak. Az utasok – függetlenül attól, hogy melyik osztályon repülnek – igénybe vehetik a business várótermeket az érintett repülőtereken.

A Hahn Air prezentációjának a Szamos Cukrászda adott otthont

Fotó: Hahn Air

A Hahn Air NDC-ért felelős vezetője, Christopher Allison bejelentette, hogy október elején a Hahn Air is megkapta a IATA által elindított New Distribution Capability program 3. szintjének tanúsítványát, mely fontos mérföldkő a légitársaság számára.

A cég kiemelt hangsúlyt fektet a nemek közötti egyenlőség fejlesztésére is, a női vezetők aránya idén elérte a 39%-ot.

A rendezvénye lehangzott az is, hogy 2019 harmadik negyedévében a Hahn Air 7 új partnerrel bővítette hálózatát, az új partnerek között megtalálható az Air Chatmans (3C), Új-Zéland legnagyobb magántulajdonban lévő légitársasága, valamint a dél-koreai Jeju Air (7C) is. Ez a fapados légitársaság 15 ázsiai ország 73 célállomására repül.

A Hahn Air group bejelentette egy új cég, a Hahn Air Technologies elindítását, mely azon légitársaságoknak nyújt különböző szolgáltatásokat, akik növelnék az indirekt értékesítésüket.

A legnagyobb GDS-kel (mint pl. Amadeus, Sabre) való kapcsolódáson kívül a Hahn Air Technologies lehetővé tesz árfeltöltést, üzenetküldést, különböző riportok készítését foglalásokra, jegykiállításra vonatkozóan.