Bergen, Hannover, Lamezia Terme – indulnak a járatok

Forrás: turizmus.com

 2017. április 11. 13:19

A héten elindul a Wizz Air három új járata, összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Terme-vel.

Bergen (heti 2 járat) Norvégia második legnagyobb városa, a legnépszerűbb kapu Nyugat-Norvégia fjordjaihoz. A város gyönyörű természeti adottságairól nevezetes, és kiváló hegymászási lehetőségek találhatók közvetlen közelében.

Bergen

Hannover (heti 4 járat) Észak-Németország egyik fontos központja. A városban található a Hannoveri Vásártér (Messegelände Hannover), a világ legnagyobb kiállító- és vásárközpontja, amely évente olyan prominens kereskedelmi rendezvényeknek ad otthont, mint a Hannoveri Vásár és a CeBIT kiállítás.

Hannover

Dél-Olaszországban, Calabriában található az egész évben napsütéses Lamezia Terme (heti 2 járat). A régiót Európa karibi térségének is szokták nevezni köszönhetően az itt található strandoknak, varázslatos hangulatának, lenyűgöző természeti adottságának és rusztikus bájának.

A nemrég bejelentett asztanai és bordeaux-i valamint a most induló három új járattal együtt, a Wizz Air már 11 új útvonallal bővítette 2017-ben a folyamatosan növekvő budapesti hálózatát. A légitársaság így már 62 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is. Mindez azt is jelenti, hogy a magyar főváros nyújtja a legváltozatosabb kínálatot az egész WIZZ-hálózatban.

A Wizz Air jelenleg két magyarországi bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben 12 repülőgéppel, amihez 2017 áprilisától egy újabb csatlakozik. A vállalat több mint 1000 munkatársat foglalkoztat hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben.

Lamezia Terme

2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, ami meghaladja bármely más légitársaság korábbi forgalmát Magyarországon és 23%-os éves növekedésnek felel meg.

Kapcsolódó cikkek