Bernardin: tökéletes rendezvényhelyszín karnyújtásnyira

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 20. 15:38

A magyar piac fontosságát is jelzi, hogy immár negyedik alkalommal tartott üzleti reggelit Szlovénia egyik legnagyobb szállodacsoportja, a Hoteli Bernardin Resorts & Convention Center Budapesten, hazai rendezvényügynökségek, incentív szervezők, valamint utaztatók képviselőinek.

A rendezvény célja, hogy a szállodacsoport képviselői tovább szélesítsék és mélyítsék kapcsolataikat a Magyarországon működő cégek kongresszus-, incentív- és rendezvényszervező munkatársaival. A Centrál Kávéházban tartott szakmai reggelin 17 magyar szakember ismerkedhetett meg a Hoteli Bernardin Resorts & Convention Center folyamatosan megújuló, céges rendezvény– és incentív szervezőkre hangolt szolgáltatásaival.

A Bernardin képviseletében Mojca Gobina Mravlje MICE értékesítési igazgató köszöntötte a vendégeket és mutatta be a szállodacsoport teljes portfólióját. Az elsősorban tengerparti szállodákat felvonultató, nagy múltú szállodacsoporthoz 11 különböző hotel tartozik. Az összesen több mint 1700 szobával rendelkező szállodalánc Portorozs, Piran, Strunjan és Izola legszebb részein kínál 3-5 csillagos hoteleket és apartmanokat, így a vendégek bármelyik üdülőhelyükön megtalálhatják a pénztárcájuknak leginkább megfelelő szálláshelyet.

Mojca Gobina Mravlje prezentációja

Fotó: turizmus.com

Az értékesítési vezető hangsúlyozta, hogy szállodáikat folyamatosan fejlesztik és igyekeznek a legmodernebb eszközökkel kiszolgálni az igényes MICE vendégkört. A szállodacsoport zászlóshajója, az ötcsillagos portorozsi Grand Hotel  Bernardin élen jár a MICE szolgáltatásokban és az incentív programok szervezésében. A környék különleges adottságait maximálisan kihasználva tudnak speciális programokat összeállítani legyen szó sólepárlárló látogatásról, olívaolaj készítésről, netán bor és sonkakóstolóval egybekötött csapatépítéstől.

Kapcsolatépítés a szakmai reggelin

Fotó: turizmus.com

Mojca Gobina Mravlje örvendetesnek tartotta, hogy évről-évre egyre növekszik magyar partnereik száma. Egyre több hazai vagy magyarországi központú, nemzetközi cég dönt úgy, hogy érdemes a közeli Szlovéniát választani egy-egy konferencia vagy csapatépítő esemény megszervezésekor. A Bernardin szállodacsoport pedig tökéletes partner tud lenni ebben.

A szlovéniai MICE piac növekvő jelentőségét hangsúlyozta Kenderesy Nadin, az eseményt szervező PR in Hungary igazgatója is. Kiemelte, hogy hazai corporate partnereik közül egyre többen határoznak úgy, hogy átlépnek az országhatárokon és céges rendezvényüket külföldön szervezik meg. Szlovénia remek választás, hiszen relatív közelsége, színvonalas szállodái és csodálatos természeti környezete mind ideális célponttá teszik, legyen szó üzleti vagy szabadidős utazásról.

Az eseményt a PR in Hungary Kft. szervezte.

Az eseményről további képeket talál ITT.

Balról jobbra: Tina Simčič Žorž, Mojca Gobina Mravlje és a PR in Hungary munkatársai

Fotó: turizmus.com

Bővebb információ és kapcsolat:

Mojca Gobina Mravlje MICE értékesítési igazgató
Telefon: +386 5 690 5703
E-mail: mojca.gobina.mravlje@h-bernardin.si
www.hoteli-bernardin.si