Beszállítókat keres a Sólyom Holding

 2013. július 30. 21:14

A Sólyom Holding elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozások körében hirdetett tendert Minősített Beszállítói Adatbázis létrehozására – írta az AIRportal.hu.

A Minősített Beszállítói Adatbázis (MBA) létrehozását a SÓLYOM AIR Központi Beszerzési és Közbeszerzési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság bonyolítja.

Az adatbázis létrehozásának célja, hogy felmérjék mindazt a gazdasági szereplői kört (elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozások körében) , akik képesek hosszútávon, kiemelkedő színvonalon kiszolgálni a Sólyom Hungarian Airways, - az új magyar légitársaság - és a SÓLYOM Befektetési és Vagyonkezelési Holding cégcsoport zavartalan és üzemszerű működtetését.

"Célunk, hogy létrehozzunk egy olyan adatbázist, amelyben olyan gazdasági szereplők találhatóak, akik az aktuális megrendeléseket pontosan, határidőre, az előírt minőségben és mennyiségben tudják teljesíteni. A Minősített Beszállítói Adatbázisban 51 témakörben várunk jelentkezéseket." - írja közleményében Lucsik János Sólyom Holding ügyvezető igazgatója.

"A nyilvános pályázati felhívás 2013. augusztus 1-jén 10.00 órától elérhető a http://www.solyomair.com (az oldal címe nem tévedés, augusztus 1-én kerül élesbe - a szerk.) weboldalunkon. Legyenek Önök is részesei ennek a nagyszerű folyamatnak: a magyar nemzeti légitársaság születésének és működtetésének!" - zárta közleményét Lucsik János.