Beújít az Air France Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2018. április 13. 12:48

Október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága, a JOON repteti az utasokat Budapestről a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre.

A napi három járatot a téli menetrendtől kezdődően az Air France 2017-ben indított légitársasága üzemelteti majd a magyar és a francia főváros között. A járatok továbbra is a már megszokott kényelmes átszállási lehetőségeket biztosítják az Air France és KLM kiterjedt útvonalhálózatára.

A JOON új színt hoz a légitársaságok világába, szolgáltatásait a legújabb utazási trendeknek és igényeknek megfelelően alakították, ötvözvén azt az Air France hagyományokon alapuló, a légi közlekedés területén kiemelkedő minőségű szolgáltatásaival.

Október végétől az Air France újgenerációs légitársasága, a JOON repteti az utasokat Budapestről Párizsba

Fotó: Air France

Az elsősorban fiatalokat megcélzó légitársaság folyamatosan bővíti portfolióját 2018-ban: a hosszú távú járatok kínálata Kairóval, Fokvárossal, Fortalezával, Mahéval, Mumbai-jal és Teheránnal bővül a nyári szezonban, középtávon pedig a 2017-ben bevezetett Berlin, Barcelona, Porto és Lisszabon kiegészítéseként már Rómába, Nápolyba és Isztambulba is repülhetünk velük.

Budapesttel egyidejűleg pedig a fjordok kapujaként emlegetett norvég Bergen felé is nyit a JOON.

Kapcsolódó cikkek

Joon jön a Boost helyett

2017. július 20.