Biztonságos utazás - ez a lényeg!

Forrás: turizmus.com

 2021. június 10. 16:07

A körutazások és városlátogatások terén élvonalba tartozó, nagy múltú utazásszervező, a Z(s)eppelin tulajdonosával beszélgettünk.

Zsebők Tamás

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

„Mint minden a koronavírus körül, az átoltottság is olyan gyorsan változik számokban, mint anno a járvány terjedése, azonban most már csak pozitív irányban! Ez jó hír mindannyiunknak.

Túl a magyar állampolgárok ötmilliós átoltottságán, bátran kijelenthetjük, hogy a magyar lakosság tettre készen szabadulni akar a kötöttségektől és vissza akarja kapni a régi életét! Ez irányban az elmúlt hónapok tettei a lakosság körében példaértékűek! Az átoltottságunk kétharmados arányával Magyarország 2021. nyár elejére a világ élvonalába került, az már biztos. A magyar oltási program kedvező állása miatt várhatóan a magyar állampolgárok kötöttségek nélkül tudnak határokat lépni … vagy maradunk továbbra is belföldön? Ez a nagy kérdés sokunk fejében. A lényeg a biztonságon van!” – merül a gondolataiba az utazási iroda tulajdonos-irodavezetője.

Ki ne ismerné a 27 esztendős Z(s)eppelin Programokat, ahol a belföldi programpaletta az iroda 20 éves jubileuma óta töretlen sikernek örvend, amelyet az elmúlt időszakban olyan sokrétű programkínálattá fejlesztettek, amely egyedülálló a honi turisztikai szektorban. „A nyárra 28 különböző belföldi egy-, két- és háromnapos körutazásokat kínálunk, közel 80 indulási időpontban, amelyekhez jönnek majd a késő őszi, adventi, karácsonyi és szilveszteri belföldi programlehetőségeink” – büszkélkedik Zsebők Tamás.

A Z(s)eppelin május 1-jén, a munka ünnepén indította el első belföldi csoportját a Balatonra, amit sorra követnek a soron következő belföldi kirándulások. Áprilisban megvalósult egy csoportjuk az Egyesült Arab Emirátusokba, majd most júniusban indulnak a buszos és repülős körutazások szépen sorban Horvátországba, Görögországba, Törökországba, Spanyolországba.

„Júliustól már nagyon szeretnénk, ha a teljes külföldi programkínálatunk az utazóközönség rendelkezésére állhatna!” – amelyről minden utazásszervező pozitívan vélekedik, karöltve a már tűkön ülő utazóközönséggel.

A Z(s)eppelin szeretné, ha júliustól már a teljes külföldi programkínálata az utazóközönség rendelkezésére állna

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

Általános tendenciaként elmondható, hogy óvatosan foglalnak a magyarok. Inkább júliustól az év második felére érkeznek nagyobb számban foglalások, ami egy természetes folyamat a biztonság visszaépülése folyamatában. Bár nem kell bátorság ahhoz az utazáshoz, ami 2020 előtt különösebb bátorság nélkül teljesíthető volt, de kell egy kis idő az utazóközönségnek, hogy visszanyerje a megszokott biztonságát egy külföldi utazás alkalmára. „Mi nem siettetjük a kedves utazni vágyókat, hiszen tudjuk mindannyian, ha bezárják az embert, előbb-utóbb szabadulni akar, és megvalósítja az álmait! Mert élményeket gyűjteni ugyan lehet belföldön is, azonban idegen kultúrákat megismerni, új ízeket kóstolni, az idegenbe utazni csodálatos élmény, ami nem pótolható semmivel!” – vélekedik a szakember.

A Z(s)eppelin Utazási Iroda kockázatmentes foglalást és biztonságos utazást kínál az utasainak mind belföldön, mind minden külföldi programjához!

Weboldalukon (www.zseppelin.hu) folyamatosan frissülő, komplex információkat adnak az egyes országokról, ahová már utazhatunk, részletes információkkal látják el a honlap látogatóját a védettségi igazolvány elfogadásának részleteiről, valamint az egyes célterületeken szükséges PCR-tesztekkel kapcsolatban is.

A biztonságos utazáshoz kockázatmentes foglalást biztosít a Zseppelin! Amennyiben az utas még távolinak érzi az időt az utazásához, de szeretné a helyét az autóbuszon vagy a repülős programon biztonságban tudni, akkor a Z(s)eppelin lehetőséget biztosít 0 Ft-os előjelentkezéssel foglalni, ezzel teljes anyagi biztonságot nyújtva utasainak! A 40 százalék előleg befizetése elegendő csak 60 nappal az indulás előtt.

Szakmai körökben egyértelmű jelek szerint június második felére a keleti vakcináknak nem lesz hátránya az ún. nyugati vakcinákkal szemben, így a magyarországi beoltott utazóközönség korlátok nélkül tudja bepótolni a kiesett utazási élményeket, és tudja valóra váltani vágyait.

„… hogy belföld vagy külföld legyen idén az élményeink célpontja, azt mindenki döntse el maga. Mi, itt, a Z(s)eppelinnél szurkolunk mindkettő utazásnak tiszta szívünkből! INDULJUNK!

A Z(s)eppelin lehetőséget biztosít 0 forintos előjelentkezéssel foglalni

Fotó: Z(s)eppelin Utazási Iroda

 

Merjünk tervezni! Merjünk utazni! Foglaljanak időben, hogy a várva várt utazási élmények garantáltak legyenek!

Merjünk utazni! Ne várjunk, mert az idő telik!

További információért kattintson IDE!

(X)