Bluey: KLM újdonság gyerekeknek

Forrás: turizmus.com

 2014. december 02. 15:47

A Holland Királyi Légitársaság „Bluey" név alatt új, gyermekeknek tervezett termékcsaládot vezet be. Az újdonságot a kicsik repülés előtt, alatt és után is élvezhetik. Mindegyik termék könnyen felismerhető az egyedi tervezésű Bluey logónak köszönhetően.

Minden évben nagyjából egy millió két és tizenkét év közötti gyerek utazik a KLM-mel, ez átlagban tíz gyereket jelent járatonként. A légitársaság számára fontos, hogy a kiskorú utasok és családjaik számára kényelmes utazást biztosítson. Hiszen ha a gyerekek elfoglalják magukat, a szülők is kellemesebben tölthetik el a repülési időt.

Az európai utakon Bluey foglalkoztató könyvvel várják a gyerekeket, ami színes ceruzákat és útlevél tartót is magába foglal. A nemzetközi járatokon a csomagban kártya készlet, kifestőkönyv, színes ceruzák, flotta-kitűző és szemellenző is található. A nemzetközi repülőutakon egy színes Bluey uzsonna dobozt is biztosítanak, amely az utazás előtt 48 órával a klm.com oldalon előrendelhető. Az Amszterdamból induló járatok uzsonnás dobozai a gyerekek által kedvelt fogásokat kínálnak. A fedélzeti szórakoztató rendszerben pedig több gyerekcsatorna közül lehet válogatni.

Az amszterdami Schiphol repülőtéren ugyanakkor kialakítottak egy otthonos hangulatú Junior várót, amelyet a szülő nélkül utazó gyerekek vehetnek igénybe.

A Bluey kaland a repülés után is folytatódik, a gyerekek megtarthatják a játékokat.