Book-a-Group a Lufthansánál

Forrás: turizmus.com

 2017. május 20. 18:11

A légitársaság új, csoportos foglalási eszköze integrált platformot biztosít az Austrian, a Lufthansa és a SWISS járataihoz

A rendszer kizárólag IATA utazási irodák számára érhető el. Az online megoldással tíz vagy több személy számára, három hálózati légitársaság járataira lehet csoportos ajánlatot kérni, tetszőleges kombinációban – függetlenül attól, hogy magánszemélyek csoportjáról, üzleti utazókról vagy turistacsoportról van szó. A helyfoglalást a rendszer azonnal visszaigazolja.

A 14 nyelven elérhető Book-a-Group „real time” árajánlatot ad. A Lufthansa egységes szerződést  kínál a csoport három csomóponti légitársaságához. Lényeges fejlesztés például a rövid távú foglalás lehetősége. Mostantól, a járat indulása előtt 60 nappal is díjmentesen törölhető a foglalás, a foglalástól számított 72 órán belül. A szolgáltatás az eddigi három különböző légitársasági elérhetőség helyett egyetlen közös kapcsolattartóval működik.

A „Book-a-Group" eszközzel a Lufthansa Group Airlines további tagjait (a Brussels Airlinest és a Eurowingst) valamint a Lufthansa számos partner-légitársaságát érintő járatkombinációkra is lehet ajánlatot kérni. Így a IATA utazási irodák még szélesebb útvonalhálózatot és jobb rendelkezésre állást tudnak kínálni ügyfeleiknek. További előny, hogy az utazási szakemberek a foglalást követően is hozzáférnek minden fontos adathoz, és önállóan intézhetik a csoporttal kapcsolatos teendőket – tájékoztatott a Lufthansa.