Bordeaux-ba a Wizz Airrel

Forrás: turizmus.com

 2017. március 01. 15:05

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről Bordeaux-ba. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd szeptember 22-től.

Bordeaux, a neves bortermelő vidék központja kikötőváros a Garonne folyó partján Délnyugat-Franciaországban. Világszínvonalú konyháján túl Bordeaux csodálatos építészetéről és gazdag kulturális örökségéről is híres: a város fele szerepel az UNESCO Világörökség listáján, ezáltal a legnagyobb, Világörökség részét képező urbánus területként jegyzik.

Bordeaux


Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 11 repülőgéppel, melyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától. A légitársaság több mint 1000 munkatársat foglalkoztat hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben.

Bordeaux

2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, ami 23%-os éves növekedésnek felel meg. A légitársaság tevékenysége idén közvetve több mint 2800 helyi munkahelyet támogat. A WIZZ hazai hálózata már 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

Kapcsolódó cikkek