Bővített Emirates prémium lounge-ok

Forrás: turizmus.com

 2017. február 02. 15:31

Kibővítette a luxus lounge-ok használati jogosultságát hűségprogramjának tagjai számára az Emirates a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren.
Az utasok felár ellenében immár vendégeikkel együtt igénybe vehetik a szolgáltatást, függetlenül attól, hogy a légitársaság mely osztályára szól a jegyük.

Az egyszeri látogatásra jogosító belépőt az Emirates Skywards hűségprogram tagjai és a szintén Emirates-szel utazó vendégeik vehetik majd igénybe. A business osztályú utasok pedig egy upgrade lehetőséget kínáló díj ellenében a First Class lounge-okat is használhatják.

A Dubaji Nemzetközi Repülőtér A, B és C szatelitjeiben lévő hét Emirates lounge mindegyikében megtalálható a first és a business osztályú utasok számára fenntartott váró.

A belépőt megvásárló vendégek akár négy órán keresztül is élvezhetik a prémium lounge-ok nyújtotta kényelmet. A dubaji várókat jelenleg a first és business osztályú utasok, valamint a Skywards hűségprogram ezüst, arany és platina hűségszintű tagjai vehetik ingyenesen igénybe.

Az Emirates folyamatosan befektet a várók fejlesztésébe és megújításába. A B szatelitben található Emirates Business lounge a közelmúltban egy 11 millió dolláros átalakításon esett át.


Dubaj First Class várói az A szatelit prémium szivar lounge-ával, a belépést követő a la carte étkezéssel és cipőfényező szolgáltatással nyújtanak felejthetetlen élményt.

Az Emirates a világ legnagyobb reptéri váró hálózatával rendelkezik. A dubaji hét lounge mellett további 33 található világszerte a nagyobb reptereken.

Kapcsolódó cikkek