Bővíti fedélzeti ételválasztékát a Lufthansa

Forrás: turizmus.com

 2018. március 10. 16:50

A német légitársaság tengerentúli turista és Premium Economy osztályának utasai hamarosan némi felárért hétféle menüből választhatnak.
2018 nyarától ugyanis a Lufthansa hétfajta “A la carte dining”-menüt kínál. Gourmet menü grill steakkel, klasszikus japán sushiválogatást rejtő Bento Box, tápláló bajor snackek, ázsiai vitalitásmenü quinoával, mediterrán tészta rákkal vagy egzotikus thai curry: számos variációból lehet választani, ízléstől és táplálkozási preferenciától függően. A fogásokat pedig stílusos porcelánedényekben szolgálják fel az utasoknak.

A menüválaszték csaknem az összes, Frankfurtból és Münchenből induló Lufthansa hosszú távú járat fedélzetén elérhető, és előzetes rendelés alapján, az első étkezés helyett kérhető. Ára 19 és 33 euró között mozog, és várhatóan májustól rendelhető. Az “A la carta dining” fogások a lufthansa.com oldalon, indulás előtt legkésőbb 24 órával igényelhetőek.

Az “A la carte dining” menüi nem váltják le, csupán kiegészítik a turista és a Premium Economy osztály étel-ital kínálatát, az utasok egyedi kívánságai alapján. A menük korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Fotó: Lufthansa