Bővíti kínálatát az Air France Európában és a Karib-térségben

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 05. 13:30

Folytatja hálózata finomhangolását az Air France, a 2021/2022-es téli menetrendi időszakban Európában és a Karib-térségben is bővül a kínálat, összesen hat új összeköttetés válik elérhetővé, hét, eddig csak nyáron kiszolgált célállomásra pedig most már télen is el lehet jutni.

A téli időszakban Zanzibár, Colombo és Maszkat felé már bejelentették az új járatok megnyitását. Az október végétől március végéig tartó időszakban a légitársaság Charles-de Gaulle-ról, Orly-ról és Pointe-à-Pitre-ből is indít új járatokat Európába és az Egyesült Államokba – fogalmaz a francia légitársaság közleménye.

Az európai hálózatban négy új célállomás válik elérhetővé: CDG-ről novembertől Tenerifére, decembertől pedig Rovaniemibe is repül majd az Air France, a járatokat 143 utas szállítására képes Airbus A319-esek teljesítik. Mindkét célállomás heti kétszer szerepel a menetrendben.

Folytatja hálózata finomhangolását az Air France a 2021/2022-es téli menetrendi időszakban

Fotó: Air France

Párizs-Orlyról két német városba, Berlinbe és Münchenbe is el lehet majd jutni október 31-től. A 131 üléses Airbus A318-asok minden nap közlekednek majd a szövetségi, valamint bajor főváros repülőterére. Az Air France – ahogy eddig is – CDG-ről is közlekedik a brandenburgi és müncheni légikikötőbe – írják.

Eddig csak a nyári menetrendi időszakban volt elérhető, idéntől azonban már télen is el lehet jutni az Air France járatain Sevillába, Las Palmasba, Palma de Mallorcára, Tangerbe, Faróba, Dzserbába és Krakkóba is.

A francia légitársaság a Karib-térségben is indít új járatokat, Pointe-à-Pitre és két észak-amerikai város, Montreal, valamint New York között. Az Airbus A320-asokkal kiszolgált járatok hetente kétszer közlekednek november végétől.

A járatok menetrendje az aktuális utazási szabályok függvényében változhat. Az Air France azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt ellenőrizzék az utazási szabályokat, és a szükséges dokumentumok listáját.