Bővülő egzotikus kínálat az 1000 Útnál

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 17. 15:22

Bemutatta 2017 őszi–2018 tél-tavaszi, egzotikus és szilveszteri programjait tartalmazó katalógusát az 1000 Út Utazási Iroda.
A korábban főleg Oroszországba és a szovjet utódállamokba utakat szervező 1000 Út 2015-ben indította el első egzotikus körutazásait. Az új kínálat bevezetése olyan sikeres volt, hogy tavaly 60 millióról 144 millió forintra emelték az iroda vagyoni biztosítékát, a legújabb egzotikus, illetve szilveszteri katalógusukban már több mint 70 program szerepel.

A Hotel Medoszban megrendezett katalógusbemutatón Oleg Ermilov tulajdonos ügyvezető kiemelte: körutazásaikra többféle garanciát biztosítanak, így garantálják a program elindulását, a minőséget, valamint azt, hogy az igényelt társítás sikertelensége esetén átvállalják az egyágyas felárat.

Gorszkij Jaroszlav irodavezető elmondta: az idén 17 éves utazási iroda tavaly összesen 23 csoportot indított egzotikus úti célokba, idén már 50-nél tartanak – amellett, hogy oroszországi forgalmuk is több mint ötödével nőtt. Ennek jegyében vagyoni biztosítékukat újra emelni fogják. Hozzátette: a csoportos utak mellett egyéni körutazások megszervezését is vállalják. A viszonteladók számára kiterjedt ösztönzőrendszert működtetnek, időszakos és éves versenyekkel.

 

 

Márk László kiutaztatási referens bemutatta az új, tetszetős, könnyen kezelhető és valós idejű foglalásokat lehetővé tévő honlapot, amelyen a viszonteladó már egy mostani foglalásnál látja, hogy utasa melyik szállodában fog lakni jövő nyáron.

Rokolya Péter kiutaztatási referens pedig a kínálat bemutatása előtt elmondta: forgalmuk 50 százaléka a viszonteladóktól származik, és nagy súlyt helyeznek arra, hogy partnereikkel korrekt és őket mindenben támogató kapcsolatot tartsanak fenn.

 

Izraeltől a Hölgyek öröméig

Az 1000 Út továbbra is kis létszámú, maximum 27 fős körutazásokat indít kipróbált, szakértő idegenvezetőkkel, akik mellett mindig igénybe veszik helyi idegenvezetők munkáját is. Emellett több egyéni körutazásuk is van egzotikus desztinációkba.

Az elkövetkező egy évben mind az öt földrészre, sőt még Grönlandra és a Spitzbergákra is szerveznek utazásokat. Nagy sikerű Mesés Perzsia – Irán és Indiai Arany háromszög, Dubai és Abu Dhabi programjuk éppúgy elindul, mint számos más, távol-keleti, afrikai, észak-, közép- és dél-amerikai útjuk.

Egyik újdonságuk a 8 napos izraeli program, tájak, ízek, vallások, történelem tematikával. Eddigi két kínai körútjuk mellett pedig egy harmadikat is elindítanak Dél-Kínába és Tibetbe, ezzel párhuzamosan a tavalyi Nepál–Tibet–Bhután körutazást lerövidítve, Tibet nélkül kínálják.

Új az Észak-Vietnám–Laosz–Burma körút, valamint a vietnami körutazás is, amely kambodzsai programmal vagy tengerparti nyaralással kombinálható. Van egy új Kambodzsa–Burma programjuk is angol nyelvű idegenvezetéssel. Indiában újdonság a Dzsungel könyve címet viselő körutazás, amely tigrisek és más nagyvadak nyomába ered, továbbá az indiai nagykörút, illetve a Dél-India nagykörút, amelyet a szubkontinens iránt mélyebben érdeklődő utazóknak különösen ajánlanak.

Egészen különleges programjuk a Srí Lanka, a „Hölgyek öröme” címet viselő, tíznapos körutazás, amelyet főleg a női utazók ízlése alapján állítottak össze, így nagyobb hangsúlyt kap benne a művészet és a hétköznapi élet felfedezése, szerepel benne például család- és iskolalátogatás, tánctanulás, masszázs és hennafestés is. De nemcsak klasszikus körutazásokat találunk az új katalógusban, hanem számos szilveszteri és hajós ajánlatot is. A szilvesztert a világ számos táján eltölthetjük az utazási iroda szervezésében Szentpétervártól, Moszkvától Indián és Balin át a Copacabanáig. Emellett gazdag a hajóutak kínálata is, a mediterrán partvidéket ugyanúgy fel lehet fedezni az iroda útjain, mint a Karib-tengert vagy éppen Alaszkát.