Tarolt a Budapest Airport a Routes Europe díjátadón

Forrás: turizmus.com

 2024. május 03. 14:14

Nagy sikert aratott a Budapest Airport a dániai Aarhusban megrendezett Routes Europe Marketing Awards díjátadón: nemcsak az 5-20 milliós utasforgalmat bonyolító repülőterek kategóriájának legjobb légitársasági marketingje díját nyerte el, hanem a rendezvény összesített győztese címet is hazavihette.

A zsűri kiemelkedőnek ítélte a vállalat légitársasági marketingstratégiáját, amelynek részeként innovatív és kreatív közösségimédia-megoldásokkal világszerte utazók milliói körében népszerűsítették Budapestet, előnyös helyzetet teremtve a légitársasági partnerek számára is.

A BUD 2023-ban 14,7 millió utast kezelt, ami a járvány előtti szint 91 százalékának elérését jelenti. A közvetlen menetrend szerinti kapacitás több mint 30 százalékkal bővült kulcsfontosságú globális piacok irányába, többek között Kínába, a Közel-Keletre és Észak-Afrikába.

Díjeső hullott a Budapest Airportra a Routes Europe Marketing Awards díjátadón

Fotó: Budapest Airport

Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese elmondta: „Ez az elismerés igazolja a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségünket. Szeretném kifejezni őszinte hálámat tehetséges csapatunknak, légitársasági partnereinknek és mindazoknak, akik hozzájárulnak a sikerünkhöz. Közösen egy olyan csomópontot hozunk létre, amely az összeköttetéseket, a hatékonyságot és az utaselégedettséget helyezi előtérbe. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a határok feszegetése, az új horizontok felfedezése és a hatásos marketingmegoldások iránt.”