Budapest – Crazy, Chill and Fun

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 15. 10:57

Vezető német és brit rendezvényszervező ügynökségeket, illetve nagy konferenciát rendező szövetségek döntéshozóit látta vendégül augusztus 10–12. között a HUNGEXPO háromnapos study tour keretében.

A „Crazy Budapest – Chill and Fun” mottójú programon az élmények közt szerepelt a Sziget Fesztivál és a vendégek találkozhattak a főváros olyan emblematikus attrakcióival is, mint a New York kávéház, a vásárcsarnok vagy egy klasszikus hajós program. A Hungexpóval infotainment jelleggel Trabant rally és szabadulószoba-játék kombinációjában ismerkedhettek meg a résztvevők.

A Budapestet promotáló MICE FAM trip szervezését a HUNGEXPO vállalta fel, és a Hilton City és Dynamic Tours közreműködésével, illetve a Fővárosi Önkormányzat támogatásával valósult meg összesen 14 külföldi cég képviselői részvétele mellett.

Ganczer Gábor vezérigazgató szerint: „Az üzleti és ezen belül a nagyrendezvény turizmus erősödőben van Európában és Budapest nagy potenciállal bíró desztináció. Ahhoz, hogy nagyobb részesedést szerezzünk ebből az üzletből Magyarország számára, szükség van a hazánkat népszerűsítő marketing akciókra.”

 

A túra egyik résztvevője Elke Jaskiola, az Interplan német ügynökségtől így nyilatkozott a látottak alapján: „Kiváló volt a szervezés; egyszerre ismerkedhettünk meg a desztinációval, sok új és érdekes helyszínnel; mindezt szórakoztató programokkal körítve. Rengeteg újdonságot tanultam Budapestről, és biztosan visszatérünk ide valamilyen rendezvénnyel a közeljövőben.”

A HUNGEXPO, Budapest legnagyobb komplex rendezvények fogadására alkalmas helyszíne, legközelebb szeptemberben az Euroskills európai szakmák versenyét rendezi meg; itt 28 ország 600 kiválósága verseng majd 100 ezer látogató részvétele mellett a rendezvény három napja alatt. Az esemény a HUNGEXPO teljes területét igénybe veszi majd.