Budapesten találkoznak a céges rendezvényszervezők

Forrás: turizmus.com

 2018. január 10. 11:32

A céges rendezvényekért felelős döntéshozók nemzetközi közössége, a UNICEO® bejelentette hogy 2018. június 28-29-én Budapesten tarja európai kongresszusát.

Korábban történt

A szövetség több mint 20 országból érkező tagjai a Kempinski Hotel Corvinusban találkoznak egymással, hogy a céges rendezvények jövőjéről értekezzenek. A rendezvény célja, hogy bemutassa a legújabb trendeket, valamint erősítse az UNICEO tagok közötti tudásmegosztást.

A kongresszus során az UNICEO tagoknak lehetőségük lesz megosztani és megvitatni  a rendezvényekkel kapcsolatos tapasztalataikat, hogy munkájukat még hatékonyabbá tegyék, és hogy felkészülten álljanak a szakmájukkal kapcsolatos kihívások elé egy olyan világban, ahol a rendezvényekkel szembeni elvárások és az emberek közötti kapcsolatok folyamatosan változnak.

Az előadások és a workshopok három fő téma köré épülnek majd: technológiai innováció és digitalizmus, teljesítménymutatók (KPI), amelyek segítenek a befektetési megtérülés (ROI) mérésben, továbbá kulcstényezők a résztvevők motiválásához és elköteleződésük fenntartásához.

 

 

Debora Piovesan, a szervezet alelnöke szerint „az első nemzetközi kongresszusunkat a vezetés és a kollektív tudás határozzák meg, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megfontolt változásokat eszközölhessünk az iparágunkban. Leginkább a technológiai fejlődés és innováció, azon belül is főként a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság területei azok, amelyek lényegi változásokat ígérnek. Kongresszusunk tehát kiváló alkalom a tagjaink számára, hogy többet tudjanak meg az innovációról, elmélyítsék tudásukat és megosszák egymással tapasztalataikat. Az UNICEO Kongresszust az üzleti élet és a rendezvényturizmus kulcsfontosságú szereplőivel, nemzetközi szervezetekkel, valamint UNICEO partnerekkel együttműködve szervezzük meg. -”

„Nagy megtiszteltetés Magyarország számára, hogy otthont adhat az UNICEO Európai Kongresszusának és ezzel megmutathatja a benne rejlő potenciált a vállalati rendezvényekért felelős legfőbb döntéshozóknak. A közösség magyar tagjai keményen dolgoznak azon, hogy a vendégeknek egy igazán emlékezetes eseményben lehessen majd részük és Budapestet a későbbiekben saját rendezvényeik helyszínéül válasszák” – mondta Mantuano Mónika, az UNICEO Magyarország elnöke.