Bulgária tanulmányút a Robinson Tours szervezésében.

 2014. június 17. 14:43

Június 6. és 14. között tartotta bolgár tengerparti tanulmányútját a Robinson Tours. Az ország számos tájáról érkező viszonteladó partnerek és a Robinson csapata több mint 40 fővel vágott neki az információ- és élménygyűjtő körútnak.

A tanulmányút közel hatvan szállodával meglátogatásával, városnézésekkel és esti meglepetés bulikkal telt. A résztvevők megismerkedhettek bónuszként Szófia és Plovdiv óvárosaival és látnivalóival is. A tengerparti részből kiemelt szerepet kapott Várna és környéke, valamint Napospart, Neszebár, Szozopol és Pomorie népszerű régiói is.

A bolgár gasztronómia és vendégszeretet sem hiányzott a tanulmányútról, rengeteg helyi specialitás kipróbálására nyílt lehetőség, inspiráló panorámateraszos környezetben, vagy a Magellán hajó fedélzetén, ahol egy jó napozás és fürdőzés is várt a résztvevőkre. A bolgár szőlőpálinka, a Rakija is megkedveltette magát a csapattagokkal, így adott volt a jó hangulat az esti táncos, beszélgetős programokhoz.

A búcsúestén a csapat minden tagja kívánságlampionokat indított a tenger fölé a teliholdas éjszakába. A Robinsont Tours a bolgár tanulmányút résztvevőinek felajánlotta, hogy amennyiben idejük engedi, az utazást megtoldhatják még pár pihenőnappal, és a hétfői, szintén Robinson Tours által szervezett Burgasz-Debrecen között közlekedő charter járattal jöhetnek haza. Többen döntöttek a maradás mellett, nekik a szállást is biztosították.